HR Новини

обратно

Мтел набира инженери и IT специалисти за стаж


Ако в момента сте студент или скоро сте завършили техническите специалности „Телекомуникации“ или „Информационни технологии“ и се колебаете къде да започнете вашата кариера, имаме много интересно предложение за вас. На 16 май Мтел ще организира Ден на отворените врати, по време на който ще ви запознаем с възможностите за стаж в компанията и ще ви срещнем с мениджърите на отделите, в които можете да стажувате.
  • Дата: 16 май (сряда).
  • Времетраене: 10:00 до 12:00 часа.
  • Място: централния офис на Мтел в София (ул. Кукуш 1, сграда М1).

Събитието е отворено само за кандидати, които отговарят на изискванията за образование.

По време на инициативата ще разгледаме заедно как можете да започнете вашата кариера в сферата телекомуникациите, ще ви дадем индивидуални насоки и възможност да поговорите с хората, с които ще работите и от които ще се учите в Мтел. Денят на отворените врати е част от нашата дългосрочната политика за подкрепа и развитие на млади таланти. Тази година провеждаме четиринадесетото издание на нашата стажантска програма. Досега повече от 891 стажанти са преминали през нея, като сме инвестирали близо 3 милиона лева в тяхното обучение. Средно по 25% от всички младежи остават на работа в Мтел след приключването на техния стаж.
Всяка година приемаме средно около 70 стажанти в следните професионални направления: „Маркетинг”, „Финанси”, „Човешки ресурси”, „Телекомуникации”, „Информационни технологии”, „Право” и „Корпоративни комуникации. Всеки трети от тях остава на работа в компанията. Повече информация за образователните инициативи, стажантската програма и свободните позиции в Мтел е достъпна тук.