HR Новини

обратно

А1 награди отличниците от факултет „Телекомуникации” в Технически университет – София


A1 взе участие в церемонията по официалното дипломиране на бакалаври и магистри от факултет „Телекомуникации” в Технически университет – София. Телекомът и университет си партнират успешно от 2007 г. насам, като до този момент са реализирали редица успешни инициативи.

По време на събитието Владимир Истратков, мениджър екип в дирекция „Инфраструктура на мрежата и фиксирани услуги” на А1, връчи специални подаръци на отлично завършилите, като им пожела успех в професионалната реализация в света на телекомуникациите.

Подкрепата за Българските университети следва дългогодишната стратегия на А1 да подпомага образованието у нас, за да развитие потенциала на младите хора и доближи образованието до реалната бизнес среда.

Компанията вече даде старт на 15-то издание на своята стажантска програма, която е подходяща както за настоящи, така и за вече завършили студенти. От тази година инициативата ще позволи в още по-голяма степен на талантливи участници в нея, да работят върху реални проекти по време на лятното си обучение. По традиция Технически университет – София присъства активно в програмата в лицето на своите студенти.

От началото на стажантската програма до днес в програмата на А1 са участвали повече от 1 000 стажанти, от които над 300 са назначени на постоянен договор след приключване на стажа си. Освен възможност за придобиване на практически опит, стажантската програма предлага още допълнителни вътрешни обучения, участие в доброволчески активности, както и атрактивен пакет от придобивки.