Джон Джоунс се завръща в октагона

Очакват ни вълнуващи международни сблъсъци в календара на UFC
MAX Sport 2

Не пропускай битките на Благой Иванов - Багата в UFC

Благой Иванов - Багата е българската звезда в смесените бойни изкуства. Иванов започва кариерата си в смесените бойни изкуства през 2007 г. На 15 март 2011 г. Иванов подписва договор с американската мениджърска фирма Bellаtor. През 2018 година подписва договор с най-голяма организация в света на ММА - UFC. Тук е и до днес, а родните фенове на силовите спортове могат да проследят неговите двубои по MAX Sport.

Българинът започна колебливо кариерата си в UFC с инфарктна загуба по точки от дос Сантос. Багата обаче може повече и в това няма съмнение. Ще продължим да следим неговите изяви в преките предавания на MAX Sport 2.

виж програмата

Най-истинските битки в ефира с MAX Sport

За да си в крак с най-епичните сблъсъци от света на бойните спортове, поръчай още сега пакет с MAX Sport онлайн и спести 1 месечна такса

Вземи пакет с телевизия или Вземи пакет с телевизия и интернет

Бокс: Джош Уорингтън – Карл Фрамптън - 16 декември по MAX Sport 2


Непобеденият Джош Уорингтън ще има пореден труден тест срещу боксовата суперзвезда Карл Фремптън. Той ще заложи за пръв път своята световна титла в категория перо.

Фремптън записа единствената загуба в своята кариера в невероятния реванш срещу Лео Санта Круз през 2017-а и от тогава не познава вкуса на поражението. Не пропускайте британското дерби Уорингтън срещу Фрамптън в събота вечер (22 декември) по MAX Sport 2.

UFC 232: Джон Джоунс – Александър Густафсон - 30 декември по MAX Sport 2


Голямото завръщане на Джон Джоунс вече е факт. Бившият шампион на UFC в лека-тежка категория изтърпя наказание за употреба на допинг и е готов да се развихри в октагона. Вътре ще го очаква неговият стар познайник Алекс Густафсон.

Двамата направиха феноменална битка преди пет години. Дербито беше спечелено драматично от американеца. Сега залогът е още по-голям, защото кариерите на двамата биткаджии са поставени под въпрос.