Новини

Медия център

обратно

А1 с три отличия от Career Show Awards 2023


А1 спечели три отличия в конкурса Career Show Awards 2023, който отличава най-значимите постижения в сферата на управлението на хора и работодателската марка. Признанието за HR политиките и успешните практики в А1 са в категориите „Най-добър работодател в сектор „Телекомуникации“, „Стратегия за управление на таланти“ и „Използване на технологии в HR“.
Миглена Узунова-Цекова, старши директор „Човешки ресурси“, А1 България, коментира: „Постиженията ни за създаването и поддържането на благоприятна и стимулираща среда е успех на целия екип на А1. Признанието, което получаваме, ми носи удовлетворение и радост, че усилията, които полагаме, са в правилна посока. Успехите ни мотивират да продължаваме да развиваме и прилагаме все по-ефективни HR практики, с които да насърчаваме и подкрепяме хората в компанията.“
В първата от категориите оценката на престижното жури е за цялостната HR политика на А1 за изграждане на позитивна и стимулираща работна среда за 3600 служители на компанията в страната.
В категорията „Стратегия за управление на таланти“ отличието е за програмата, подкрепяща непрекъснатото надграждане на знанията и развитието А1 Talent Club 2022/2023. Тя се провежда в партньорство със City College University of York Europe Council и предоставя 9 специално адаптирани модула от МВА програмата на университета.
А1 беше отличена за своя „Дигитален HR помощник“ в категорията „Използване на технологии в HR“. Чат ботът използва възможностите на изкуствен интелект (АI), за да автоматизира и улесни отговорите на най-често задаваните въпроси, свързани с трудовите отношения.
 
Career Show Awards са ежегодни награди, отличаващи водещи практики в човешките ресурси и работодателската марка. През тази година над 100 български и международни компании бяха оценени от престижно жури от професионалисти в различни сфери.
За връзка с "Корпоративни комуникации" - pr@a1.bg