Новини

Медия център

обратно

А1 предлага дейта кабели с до 40% отстъпка


А1 предлага специални отстъпки до 40% от цената за над 40 вида дейта кабели от водещи производители. В селекцията на A1.bg потребителите могат да избират между дейта кабели от марки като Apple, Samsung, TTEC, и много други. Промоционалните цени са валидни за закупуване от сайта А1.bg и в търговската мрежа на телекома до изчерпване на наличностите.

Дейта кабелът TTEC mUSB black е с 40% отстъпка, на цена от 5,99 лева. USB Adapt Type-C-3.5mm кабелът на Samsung може да бъде закупен с 20% отстъпка, на цена от 15,99 лева.

Сред предложенията на атрактивни цени е и дейта кабелът TTEC Type-C – Type-C, който се предлага с 33% отстъпка, на цена от 9,99 лева. Друг модел на бранда - TTEC TypeC/Light е друг от достъпните варианти с 25% намаление, на цена от 14,99 лева, като разполага с конекторите Type-C, Lightning и Micro Usb. Пълната селекция от кабели за трансфер на данни може да бъде открита на A1.bg. 

Грижата за телефона е пряко свързана с избора на кабел за зареждане. При неговия избор е важно потребителят да се води от характеристиките на адаптера или входните характеристики на телефона си. Затова е важно да се обърне внимание на дължината на кабела, стойностите на ток и напрежение, които пропуска, прехвърлянето на данни, както и възможностите за бързо зареждане.

Стандартната дължина на кабел за зареждане и пренос на данни е 1 метър, като тя трябва да се съобрази с индивидуалните нужди на всеки потребител. При избора на подходящ дейта кабел трябва да се вземе предвид дали той поддържа достатъчно високи стойности за пренос на ток и напрежение, като това е пряко свързано с възможността за бързо зареждане на телефона. Ако смарт устройството или адаптерът поддържат опцията за бързо зареждане, то кабелът също трябва да може, защото това е обвързано с по-голямо натоварване. Днес по-голяма част от кабелите позволяват преноса на данни, но това на което трябва да се обърне внимание е скоростта на прехвърлянето.

 

За връзка с "Корпоративни комуникации" - pr@a1.bg