Новини

Медия център

обратно

А1 със специално събитие за децата на служителите


Традиционно А1 отбеляза Деня на народните будители заедно с децата на служителите си. Близо 200 деца посрещнаха празника заедно с колеги от компанията, които ги запознаха със своята работа. По този начин малките имаха шанса да се потопят в света на технологиите, да се разходят из централата на компанията и да се срещнат с представители на лидерския екип. 

Специалисти от А1 се превърнаха в лектори, които представиха на малчуганите как функционира компанията и основните ѝ звена. Александър Петров, мениджър екип "Продукти, услуги и ОТТ партньорства за частни клиенти" разказа на децата за продуктовото портфолио и услугите, част от които свързани с интерактивна телевизия, пакетите за HBO MAX, както и Netflix, който вече е включен в ТВ плановете на А1. Веднага след него Ваня Данова, старши специалист в направление „Информационни технологии и дигитална трансформация“, представи IT проектите на компанията заедно със специална игра за децата, в която заедно организираха идеалния рожден ден. Емил Чаушев, старши инженер в направление „Мрежа и услуги“, въвлече малчуганите в друга игра, с която ги запозна с начина, по който функционира мрежата, думите и съобщенията, които изпращаме, и които преминават през базовата станция, за да достигнат до получателя отсреща. 

Децата успяха да се срещнат и с Николай Иванов, старши директор в направление "Продажби на частни клиенти", и Георги Драгиев, национален мениджър, които ги посрещнаха и им разказаха за работата в магазинната мрежа, как трябва да изберат перфектните продукт и услуга, така че да задоволят нуждите на един определен клиент, който се е обърнал към нашите консултанти за съдействие. 

Част от програмата на малките гости беше посветена на новото издание на кампанията „Интернет за всички“, която обучава децата между 7 и 15 години на безопасно поведение в онлайн пространството. Поредицата от интерактивни видеа дава възможност на подрастващите да вземат решения, с които да насочват стъпките на героите от поредицата. Всички деца, които преминат обучението успешно, могат да участват в томбола за страхотни технологични награди.

Специалната програма на събитието приключи с обиколката на сградата на А1, където децата видяха отблизо Центъра за обслужване на клиенти и Центъра за управление на мрежата и услугите, откъдето А1 проследява своята мрежа. Така малките успяха да добият по-добра представа за работата на своите родители и техните колеги.

А1 има собствена детска градина за децата на служителите, така че родителите да бъдат спокойни, че децата им ще бъдат близо до тях и в сигурни ръце, докато те са на работа. Всяка година А1 организира специални събития, с които отбелязва Деня на детето и други важни за дати в семейния календар.
За връзка с "Корпоративни комуникации" - pr@a1.bg