Новини

Медия център

обратно

Празничните оферти от А1 започват с устройства на Xiaomi в комплект с фитнес гривна


Клиентите могат да закупят Xiaomi Redmi Note 12 Pro и Xiaomi 13T в комплект с Xiaomi Smart Band 8 Active и да се възползват от 50% отстъпка за първите 12 месеца за плановете Unlimited 

По случай коледните празници А1 ще зарадва своите клиенти със специални празнични оферти. До края на месец декември потребителите ще могат да закупят два смартфона на Xiaomi - Redmi Note 12 Pro и Xiaomi 13T в комплект с фитнес гривната Xiaomi Smart Band 8 Active. При закупуването на устройствата с план Unlimited Ultra или Unlimited L всеки клиент ще може да се възползва от 50% отстъпка от таксата за първите 12 месеца от абонамента.

Първото от двете устройства – Xiaomi Redmi Note 12 Pro, разполага с 6,7-инчов HD+ Flow AMOLED дисплей с широка цветова гама и функция за грижа за очите. Селфи камерата на устройството е 16MP, а благодарение на тройната основна камера (50MP + 8MP + 2MP) снимките са с отлично качество дори при увеличение. Xiaomi Redmi Note 12 Pro идва с 256 GB вградена памет и 8GB RAM памет, както и с голяма батерия с капацитет от 5 000 mAh и турбо зареждане от 67W. Устройството се предлага на цена от 12,50 лева на месец с план Unlimited Ultra от А1. 

Xiaomi 13T от своя страна идва с 6,7-инчов FHD+ AMOLED дисплей с изключително плавна реакция на матрицата. Моделът впечатлява и със своята тройна основна камера (50MP + 50MP + 12MP), осигуряваща професионално ниво при заснемането на снимки, както и 20MP селфи камера. Xiaomi 13T също разполага с 256GB вградена и 8GB RAM памет, а мощният процесор MediaTek Dimensity 8200-Ultra допринася за енергийната му ефективност. Устройството се предлага с план от А1 на цена от 29,99 лева на месец. 

Двата 5G смартфона се предлагат в комплект с фитнес гривната - Xiaomi Smart Band 8 Active. Множеството здравни функции на гривната са допълнени от нейния стилен и елегантен дизайн, превръщайки я в перфектен избор не само за ежедневен аксесоар, но и за помощник в грижата са здравето. 

Двете устройства предлагат достъп до гигaбитовите скорости на 5G ULTRA и в периода на кампанията могат да бъдат закупени в брой и на изплащане с мобилните планове Unlimited, които осигуряват неограничени минути и мегабайти мобилен интернет в 5G. В момента два от плановете – Unlimited Ultra и Unlimited L се предлага с 50% от месечната такса за първата 1 година от абонамента.

За връзка с "Корпоративни комуникации" - pr@a1.bg