Новини

Медия център

обратно

PlayStation 5 се предлага с допълнителен контролер от А1


Гейминг конзолата PlayStation 5 се предлага в брой и на изплащане с плановете на телеком оператора

А1 предлага гейминг конзолата PlayStation 5 в комплект с допълнителен контролер в камуфлажен цвят и с план за фиксирана услуга. Моделът ще бъде наличен в брой и на изплащане за 24 и 36 месеца в магазините на телекомуникационния оператор и онлайн на A1.bg. 

PS5 разполага с дисково устройство, два USB-C порта и идва с 1TB памет SSD памет. PS5 използва силата на персонализирани CPU, GPU и SSD с вграден I/O, които пренаписват правилата за възможностите на конзола PlayStation.

PlayStation 5 поддържа 120Hz опресняване на картината при 4K резолюция и 3D аудио. Конзолата използва и контролери с адаптивни спусъци, хаптична обратна връзка и др. Благодарение на обратна съвместимост, геймърите имат достъп до над 4000 игри за PS4®. Моделът тежи само 4,9 кг и има компактни размери – 43,1 х 14,1 х 6,6 см.

А1 предлага PS5 с дисково Blu-ray устройство в комплект с един стандартен безжичен контролер DualSenseTM и допълнителен контролер DualSenseTM в камуфлажен цвят. Конзолата се предлага и с включена игра - ASTRO's PLAYROOM. Цените на PS5 започват от 39,99 лева на месец за 36 месеца с план за фиксирана услуга от А1.

1 Група модели CFI-2000 – Slim.

2 Kогато функцията се поддържа от играта.

За връзка с "Корпоративни комуникации" - pr@a1.bg