Новини

Медия център

обратно

Лоялните клиенти на А1 ще получат подарък неограничени МВ на максимална скорост и до 200+ ТВ канала до края на март


Това е начинът на A1 да благодари на своите лоялни клиенти

Неограничени мегабайти на максимална скорост за абонатите с мобилна услуга и достъп до 200+ ТВ канала за тези с фиксирана телевизия дава A1 до края на март. Кампанията е част от политиката на телекомуникационния оператор периодично да предлага дигитални бонуси на потребителите. 

Еднократните бонуси се активират през платформата за самообслужване Моят A1, която има мобилно приложение и уеб версия на A1.bg. Те могат да се активират и ползват до 31 март 2024 година и са достъпни за частните клиенти на оператора.

В зависимост от вида на услугите, които използва, потребителят ще получи информация как да се възползва на началния екран в неговия профил в Моят А1. При мобилна услуга трябва да се посочи мобилен номер в мрежата на A1, на който ще бъде активиран неограниченият трафик на максимална скорост в най-бързата мобилна мрежа в България според Ookla.

ТВ абонатите трябва да изберат номер на услугата от профила си в Моят А1 и ще получат достъп до 200+ ТВ канала до 31 март. 

Когато потребителят използва и мобилна, и ТВ услуга, ще може да активира двата бонуса едновременно. Традиционно А1 дава възможност на клиентите си да подарят неограничения трафик на максимална скорост на свой близък или приятел, който има абонамент за мобилна услуга от оператора. Това е начинът на A1 да благодари на своите лоялни клиенти и да им даде още повече възможности за общуване и забавление. 

А1 предлага и допълнителни бонуси за лоялните си клиенти, които използват платформата за самообслужване. Абонатите, които плащат своята сметка през Моят А1, ще получават до 2 лева отстъпка от месечната такса и до 1 000 МВ мобилен интернет на максимална скорост в зависимост от тарифата, която използват.

*Според Ookla®, на базата на данни от Speedtest Intelligence® тестове, проведени на територията на България в рамките на периода април-септември 2023 г. за медианна скорост на изтегляне (download) и качване (upload) в мобилна мрежа. Търговските марки на Ookla се използват с разрешение. Повече информация за тестовете и мобилната мрежа на А1: www.А1.bg.

 

**Speed ScoreTM включва измерване на скоростта на изтегляне (download) и качване (upload) на всеки доставчик, за да оцени достигнатите скорости в мрежата.

За връзка с "Корпоративни комуникации" - pr@a1.bg