Бърз кредит

Изцяло онлайн, получаваш сумата по сметката си или на каса на EasyPay.

Избери сума

2000 лв.

200

600

1000

2000

3000

4000

Избери срок

18 мес.

4

5

6

9

12

15

18

21

24

27

30

33

36

ГЛП: 36%
ГПР: 0.01%

При непредоставяне на обезпечение поръчител-физическо лице или банкова гаранция в оказания срок, влиза в сила Договор за предоставяне на гаранция от трето лице. Размерът на месечната вноска е 0 лв. и сумата за връщане е 0 лв.

Данни за контакт

Избран план

Сума:

2000 лв.

Срок:

18 мес.

Месечна вноска:

лв.


Сума за връщане:

лв.

Кандидатстваш дистанционно и без такси. При одобрение подписваш договора си онлайн.

Защо да взема А1 Бърз кредит?

Онлайн кандидатстване

Заяви твоят А1 Бърз кредит бързо и лесно, само с няколко клика.

Одобрение до 15 минути

Ще получиш отговор до 15 минути след като бъде разгледана заявката ти.

Експресно получаване

Получаваш парите по посочена от теб лична сметка или на каса на EasyPay.


А1 Бърз кредит е тук, за да ти помогне да реализираш плановете си. Кандидатстваш за суми до 4000 лв., бързо и изцяло онлайн – без да губиш от ценното си време. Знаем, че когато ти трябват допълнителни финанси, те са необходими веднага. Ето защо кандидатстването за А1 Бърз кредит е само с няколко клика, одобрението е до 15 минути след като бъде разгледана заявката ти, а сумата ще получиш експресно, директно по твоята лична сметка.

1.

Избери

Избери сума и срок на кредита

2.

Попълни

Попълни необходимата информация

3.

Потвърди

Потвърди условията по кредита

Често задавани въпроси

1.1. Какво е А1 Бърз кредит?

А1 Бърз кредит се предлага от „А1 България“ ЕАД (А1 България), ЕИК 131468980, със седалище в гр. София и адрес на управление: ул.“Кукуш“№1, като кредитен посредник на:

a) „Аксес Файнанс“ АД (Аксес Файнанс), ЕИК 207140327, със седалище в гр. София и адрес на управление: район „Триадица“, ж.к. “Иван Вазов”, ул. “Балша” № 1, бл. 9, ет. 2, финансова институция, с предмет на дейност предоставяне на парични заеми със собствени средства, надлежно регистрирана в Регистъра на БНБ по чл. 3, ал. 2 от Закона за кредитните институции под № BGR00465.

b) “Кеш Кредит Мобайл“ ЕАД (Кеш Кредит), ЕИК 202376220, със седалище в гр. София и адрес на управление: район „Илинден “, ж.к. “Света Троица”, ул. "Зографски манастир" № 15, бл. Г, ет. 6, финансова институция, с предмет на дейност предоставяне на парични заеми със собствени средства, надлежно регистрирана в Регистъра на БНБ по чл. 3, ал. 2 от Закона за кредитните институции под № BGR00310.

1.2. Какви са предимствата на A1 Бърз кредит?

С А1 Бърз кредит е удобно, бързо и дистанционно:

 • Кандидатстваш изцяло онлайн

 • БЕЗ ТАКСИ за кандидатстване

 • Получаваш бързо одобрение

 • Подписваш документите си дистанционно

 • Получаваш парите по посочена от теб банкова сметка или на каса на EasyPay

 • Всеки месец ще получаваш БЕЗПЛАТЕН SMS за предстоящата вноска

 • Имаш фиксирана лихва за целия период на договора в размер на 3.33% месечно

 • Прозрачни условия и фиксирани месечни вноски

 • ОНЛАЙН ДОСТЪП до персонален клиентски профил и обслужване на безплатен телефон 0800 40 400

 • 2.1.Къде и как мога да кандидатствам за А1 Бърз кредит?

  Кандидатстваш за А1 Бърз кредит изцяло онлайн

  Единственото, което трябва да направиш е да попълниш формата за онлайн кандидатстване.

  2.2.Каква е процедурата за кандидатстване за А1 Бърз кредит?

  Кандидатстването за А1 Бърз кредит е изцяло онлайн - само в няколко стъпки. Бързо, лесно и удобно. Всичко, което трябва да направиш е да попълниш формата за онлайн кандидатстване , да избереш сумата, която искаш да изтеглиш, срока, в който искаш да погасиш заема си, да попълниш необходимите данни и да изпратиш заявката си. Това е! Веднага след като разгледаме заявката ти, ще получиш отговор от нас .

  2.3.Какви са изискванията за кандидатстване за А1 Бърз кредит?

  За да кандидатстваш за A1 Бърз кредит е необходимо:

 • Да имаш навършени 18 години;

 • Да си български гражданин;

 • Да имаш валиден документ за самоличност;

 • Да имаш лични доходи;

 • 2.4.Какви са необходимите документи за кандидатстване за А1 Бърз кредит?

  Кандидатстването за А1 Бърз кредит се извършва с валиден документ за самоличност. При желание сумата да бъде усвоена по банков път е необходима и валидна банкова сметка в лева на твое име, по която ще получиш сумата при одобрение.

  2.5.Как ще разбера дали съм одобрен за А1 Бърз кредит?

  Одобрението и отпускането на паричен заем А1 Бърз кредит се извършва след оценка на твоята кредитоспособност. Независимо от решението Кредиторът се задължава да те информира дали си одобрен или не с SMS и/или имейл.

  2.6.Как и кога мога да получа одобрената заемна сума по А1 Бърз кредит?

  При одобрение за А1 Бърз кредит, сумата ще бъде наредена след подписване на договора по предварително предоставената от теб банкова сметка или в брой на каса на EasyPay.

  2.7.Трябва ли да имам валидна банкова сметка, за да кандидатствам за A1 Бърз кредит?

  Да, в процеса по кандидатстване за А1 Бърз кредит е необходимо да представиш валидна банкова сметка в лева на твое име, по която да ти бъде преведена сумата при одобрение. Ако нямаш такава, можеш да получиш одобрената сума и на каса на EasyPay.

  2.8.Какви могат да са причините да получа отказ?

  Решението за отпускане на A1 Бърз кредит се взeма след оценка на твоята кредитоспособност на база предоставената от теб информация (кредитна история, доход и други). Ще бъдат направени необходимите проверки в Централен кредитен регистър (ЦКР) към БНБ и в базата данни на НОИ.

  2.9. При отказ - мога ли да кандидатствам отново за A1 Бърз кредит?

  Можеш да подадеш нова заявка през платформата А1 Бърз кредит отново най-рано след 3 дни,като кредиторът ще ти изпрати информация кога е възможно да кандидатстваш отново..

  2.10. Имам лоша кредитна история, това проблем ли е?

  Не, това не е проблем. Можеш да кандидатстваш за А1 Бърз кредит дори с лоша кредитна история.

  2.11. Мога ли да взема А1 Бърз кредит, ако съм безработен?

  Да, за A1 Бърз кредит можеш да кандидатстваш ако си безработен. Единственото условие е да имаш доходи, на които разчиташ, за да изплатиш кредита си.

  2.12. В каква валута се отпуска А1 Бърз кредит?

  A1 Бърз кредит се отпуска в български лева.

  3.1. Как мога да разбера какви са задълженията ми по А1 Бърз кредит?

  Информация за размера на своите задължения може да получиш по всяко време в клиентския си профил, също като се свържеш с нас на телефон 0800 40 400 (без допълнително таксуване)

  Всеки месец ще получаваш SMS за предстоящата вноска до три дни преди датата й на падеж, на мобилния телефонен номер, който си посочил при кандидатстването си.

  3.2. Къде и как мога да платя задълженията си по А1 Бърз кредит?

  Mожеш да платиш своите задължения по А1 Бърз кредит:

 • онлайн през потребителския ти профил*

 • във всяка каса на EasyPay

 • по банков път по посочената банкова сметка в твоя Договор за паричен заем А1 Бърз кредит. Всички такси по извършени банкови преводи за погасяване на задълженията ти по твоя A1 Бърз кредит са за твоя сметка и са спрямо актуалните тарифи на съответната банка. Плащането се счита за извършено на датата, на която сумата е постъпила в банковата сметка на съответния кредитор

 • *възможността е валидна за клиенти на Кеш Кредит

  3.3. Каква е месечната вноска по A1 Бърз кредит и как се определя?

  Месечната вноска зависи от размера на кредита и срока на неговото погасяване. Размерът на месечната вноска, както и датите за плащане на всяка от погасителните вноски са фиксирани и са изрично посочени в твоя Договор за паричен заем A1 Бърз кредит и погасителния план към него.

  3.4. Кога е падежът на вноските ми по А1 Бърз кредит?

  Определянето на датата на падеж зависи от датата на подписване на договора за А1 Бърз кредит. В твоя Договор за паричен заем и Погасителния план към него ще видиш посочени всички дати, на които трябва да внесеш, съответната погасителна вноска.

  3.5. Какво ще се случи, ако не успявам да връщам кредита си навреме?

  В случай че изпитваш затруднения с връщането на заема или с плащането на някоя от месечните вноски по заема, не се колебай да се свържеш с нас, за да намерим най-доброто решение, съобразено с новите обстоятелства.

  4.1. Как подписвам договора за А1 Бърз кредит?

  Подписването на договора за А1 Бърз кредит е изцяло онлайн. Без да се налага да чакаш на опашки в офиси и без излишни такси. При одобрение за A1 Бърз кредит ще получиш твоя Договор за паричен заем A1 Бърз кредит на посочения от теб при кандидатстване имейл, за да се запознаеш подробно с всички параметри и условия по него. На посочения при процеса на кандидатстване телефонен номер и/или електронна поща (e-mail) ще получиш код, с който ще можеш да разпишеш своя Договор за паричен заем A1 Бърз кредит. По смисъла на Закона за електронните документи и електронните удостоверителни услуги полученият код има силата на обикновен електронен подпис.

  5.1. Каква е лихвата по А1 Бърз кредит?

  Лихвата по A1 Бърз кредит е фиксирана за целия период на договора и е в размер на 3,33% месечно върху отпуснатата сума.

  Пример:

  При кредит за 500 лв. със срок на погасяване от 12 м. и ако Заемателят осигури поръчител/и (физическo/и лицe/а), отговарящи на изискванията, зададени от съответния кредитор или банкова гаранция, месечната погасителна вноска ще бъде в размер на 51,24 лева. Общата дължима сума за връщане ще бъде в размер на 614,88 лева. В примера годишният процент на разходите е 49.05%, а фиксираният годишен лихвен процент по кредита е в размер на 40%.

  5.2. Какво е годишен процент на разходите?

  Годишният процент на разходите (ГПР) по кредита изразява общите разходи по кредита , настоящи или бъдещи (лихви, други преки или косвени разходи, комисионни), изразени като годишен процент от общия размер на предоставения кредит.

  При изчислениe на ГПР се взимат предвид следните допускания:

  Договорът ще е валиден за посочения в него срок.

  Всяка от страните ще изпълнява точно и в срок задълженията си, съответно няма да бъдат начислени разходи за събиране и лихви за забава.

  5.3. Какво представлява Законната лихва и кога се начислява такава по А1 Бърз кредит?

  Мораторна лихва е обезщетение за забавено плащане на задължението, което е в размер на законната лихва върху главницата, която дължиш от момента на забавата на плащането ти до окончателното изплащане на задължението. Законната лихва за забава е в размер 0.027% и започва да се начислява след допусната забава в плащането на коя да е погасителна вноска, съобразно Погасителния план към Договора. При заплащане на пълния размер на забавената погасителна вноска, законната лихва за забава спира да се начислява.

  5.4. Какво е Разход за събиране?

  Разходите за събиране на вземането се изразяват в изпращането на напомнящи писма, електронни съобщения, провеждането на телефонни разговори и посещения на адреса. Разходите за събиране на вземането при забава в плащането на вноската е 1 лв. на ден. Общият размер на начислените разходи за целия срок на Договора за паричен заем не може да надвишава сумата от 30 лева.

  5.5. Какво означава предсрочна изискуемост?

  Предсрочна изискуемост може да бъде обявена:

  В случай че изпаднеш в забава за плащане, на което и да е парично задължение по Договора ти за паричен заем А1 Бърз кредит с повече от 10 (десет) дни или не си заплатил пълния размер на месечна погасителна вноска в рамките на два последователни месеца

  В случай че не окажеш съдействие в 5-дневен срок от поискване и не предоставиш информация и/или документи и доказателства, изискани от съответния кредитор във връзка с изпълнението на нормативно определените му задължения по ЗМИП, ППЗМИП и Вътрешните правила против изпиране на пари и финансиране на тероризъм.

  Обявяване на предсрочна изискуемост означава, че цялото ти парично задължение, заедно с начислената и незаплатена договорна лихва, законна лихва за забава и/или разходи за събиране, съгласно Тарифата на съответния кредитор (налична в таб Допълнителна информация), в случай че такива са начислени, става изискуемо веднага и в пълен размер.

  6.1. Какви са ползите да имам потребителски профил?

  През личния ти потребителски профил кандидатстваш за кредит още по-бързо и лесно. След като веднъж си попълнил всички полета във формата за кандидатстване, при последващо такова, данните ти ще са запазени в профила.

  В профила си ще имаш информация за актуалното състояние на кредита си, съхранени договор и СЕФ към всеки кредит. Ще можеш да го управляваш, да следиш активните си и изплатени задължения и да заплащаш месечната си вноска*.

  *възможността е валидна за клиенти на Кеш Кредит

  6.2. Как и къде мога да регистрирам своя потребителски профил?

  За да имаш онлайн потребителски профил не е необходимо да се регистрираш в сайта. Персоналният ти онлайн профил се създава автоматично, след като попълниш и изпратиш първата си онлайн заявка за кредит към нас.

  Необходимо е да потвърдиш имейла си (валидно само за клиенти на Кеш Кредит), тъй като на него ще ти изпращаме документи, свързани с кредита ти.

  6.3. Какво да правя, ако съм забравил паролата си за достъп в личния ми онлайн профил?

  Използвай опцията „Забравена парола“. Ние ще изпратим нова временна парола на имейла, с който си регистриран в профила си.

  6.4. Имам регистрация, но съм забравил имейла си. Какво мога да направя?

  Ако си забравил имейла, с който си регистриран, свържи се с нас на безплатен телефон 0800 40 400.

  7.1. Защитени ли са моите лични данни?

  Сигурността на твоите лични данни е от първостепенно значение за нас. По всяко време можеш да се информираш за основанието и целите, за които се събират определените данни, както и в какви срокове и с какви средства се обработват твоите лични данни в Политиката за защита на лични данни за съответния кредитор, намираща се в таб Допълнителна информация, както и чрез изпращане на искане за предоставяне на информацията на имейл адрес:

  А) за клиенти на Аксес Файнанс АД - dpo@a1credit.bg

  Б) за клиенти на Кеш Кредит - dpo@cashcredit.a1.bg

  Предоставените от теб лични данни се обработват, съгласно приложимите разпоредби за защита на данните при всяка операция по обработване на лични данни, включително, съгласно Общият регламент за защита на личните данни на физическите лица 2016/ 679 ("GDPR") и Закона за защита на личните данни.

  7.2. Мога ли да погася своя А1 Бърз кредит предсрочно?

  Да, можеш да погасиш изцяло или частично своя А1 Бърз кредит без да дължиш неустойки, такси или комисионни.

  При предсрочно погасяване на кредита имаш право на намаляване на разходите по кредита, отнасящи се до лихвите и разходите за оставащата част от срока на договора. При предсрочно погасяване дължиш пълната сума, отпусната по кредита, включително начислената до момента на предсрочно погасяване договорна лихва, законна лихва за забава и/ или разходи за събиране на вземането. . За повече информация, може да се свържеш с нас на 0800 40 400 (без допълнително таксуване) или да ни пишеш на:

  А) за клиенти на Аксес Файнанс АД - help@a1credit.bg или до адрес: гр. София, п.к. 1408, район „Триадица“, ж.к. „Иван Вазов“, ул. „Балша“ №1, бл.9, ет.2., като изпратиш в свободен текст уведомление за предсрочно погасяване.

  Б) за клиенти на Кеш Кредит - help@cashcredit.a1.bg

  7.3. Мога ли да се откажа от А1 Бърз кредит – по време на кандидатстването или след като съм подписал договор?

  Можеш да се откажеш от А1 Бърз кредит по време на кандидатстването, в случай че условията не те удовлетворяват или пък си се отказал да подпишеш Договора за паричен заем.

  В случай, че си сключил Договор за паричен заем и желаеш да се откажеш, можеш да направиш това в предвидения в закона 14-дневен срок от датата на подписване на Договора за паричен заем. За целта трябва да изпратиш уведомление за отказ до:

  А) за клиенти на Аксес Файнанс АД - на адрес: гр. София, ул. Балша № 1, ет. 2. или на: help@a1credit.bg

  Б) за клиенти на Кеш Кредит - на адрес: гр. София, ул. „Зографски манастир“ № 15, вх. Г, ет. 6.

  В случай, че упражниш правото си на отказ от сключения договор за паричен заем, следва да върнеш усвоената главница по кредита, както и начислената лихва за периода от датата на усвояване на кредита до датата на връщане на главницата, без неоправдано забавяне, но не по-късно от 30 календарни дни, считано от изпращането на уведомлението.

  7.4. Към кого и как можеш да се обърнеш в случай на неясноти или спорове?

  При каквито и да било неясноти или спорове, свързани с договора и обслужването на месечните ти вноски по А1 Бърз кредит, можеш да потърсиш съдействие от екипа ни на безплатен телефон 0800 40 400 или ни пиши на:

  А) за клиенти на Аксес Файнанс АД - help@a1credit.bg

  Б) за клиенти на Кеш Кредит - help@cashcredit.a1.bg

  В случай на възникнали неясноти и спорове, имаш право да се обърнеш за съдействие и към Комисия за защита на потребителите като контролен орган по спазване на Закона за потребителския кредит, на адрес гр. София, ул. "Врабча" № 1, ет. 3,4 и 5. Имаш право да сезираш помирителните комисии, създадени по реда на глава девета, раздел III от Закона за защита на потребителите, когато считаш, че са нарушени твои права и законни интереси. Можеш да подадеш жалба и на Електронната платформа за онлайн решаване на спорове.

  7.5. На какъв език е комуникацията?

  Дружествата се задължават, със съгласието на потребителя, да използват за комуникация български език по време на действие на договора. Договорът за паричен заем А1 Бърз кредит се сключва на български език.

  7.6. Как мога да получа удостоверение, че съм изплатил своя А1 Бърз кредит?

  Може да бъде издадено Удостоверение за липса на задължения, както следва:

  А) за клиенти на Аксес Файнанс АД – Удостоверението може да бъде заявено на help@a1credit.bg или на тел. 0800 40 400. Дължимата такса от 10.00 лв. може да бъде заплатена по банков път, по следната банкова сметка, IBAN: BG82 BPBI 7940 1077 1644 05, BIC: BPBIBGSF. Ще можеш да получиш своето удостоверение срещу представяне на платежно нареждане/квитанция за платена такса по избрания от теб начин:

 • Онлайн - на посочения от теб имейл адрес;

 • По куриер /за собствена сметка/ - на удобен за теб адрес.

 • Б) за клиенти на Кеш Кредит - Удостоверението може да бъде заявено през профила на www.cashcredit.a1.bg. Дължимата такса може да бъде заплатена по банков път или през профила на www.cashcredit.a1.bg. Ще можеш да получиш своето удостоверение срещу представяне на платежно нареждане/квитанция за платена такса по избрания от теб начин:

 • Онлайн – през твоя профил;

 • лично – във всеки офис на Кеш Кредит

 • 8.1. Изисква ли се обезпечение?

  Следва да предоставиш обезпечение под формата на поръчителство от физическо/и лице/а, банкова гаранция или поръчителство от юридическо лице, което предоставя гаранционни сделки.

  Обезпечението може да бъде предоставено в момента на сключване на договора за паричен заем или до 5 дни след сключването му. С цел удобство имаш възможност към момента на сключване на договор за паричен заем да сключиш и договор за издаване на гаранция, което гарантира, че ще изпълниш ангажимента си за предоставяне на обезпечение, дори и да не успееш да предоставиш обезпечение под формата на поръчителство от едно физическо лице или банкова гаранция.

  8.2. На какви изисквания трябва да отговаря поръчителят-физическо лице?

  Поръчителят по договора ти трябва да е пълнолетно физическо лице и да отговаря на следните условия:

  А) за клиенти на Аксес Файнанс АД:

 • Да има безсрочен трудов договор.

 • Размерът на брутното му възнаграждение да не е по-малко от 1500 лв.

 • Да не е заемател или поръчител по друг договор за паричен заем, сключен с „Аксес Файнанс“ АД.

 • Да няма неплатени осигуровки за последните 2 (две) години.

 • Да няма задължения към други банкови или финансови институции или ако има – кредитната му история за година назад да бъде със статус „Период на просрочие от 0 до 30 дни“.

 • Б) за клиенти на Кеш Кредит:

 • Да има безсрочен трудов договор.

 • Размерът на брутното му възнаграждение да не е по-малко от 1500 лв.

 • Да не е заемател или поръчител по друг договор за паричен заем, сключен с „Кеш Кредит Мобайл“ ЕАД.

 • Да няма неплатени осигуровки за последните 2 (две) години.
 • Да няма задължения към други банкови или финансови институции или ако има – кредитната му история за година назад да бъде със статус „Период на просрочие от 0 до 30 дни“.
 • 8.3. Какво трябва да направи поръчителят/ите?

  А) за клиенти на Аксес Файнанс АД

  При одобрение на посочения от теб поръчител, ще му бъде изпратен договор за поръчителство по имейл, с който той следва да се запознае, да подпише и да изпрати към Дружеството. Договорът трябва да бъде изпратен на адрес:

 • гр. София, ул. Балша № 1, ет. 2.
 • Б) за клиенти на Кеш Кредит

  Поръчителят по договора ти трябва да посети офис на Кеш Кредит където да попълни искане за кредитна оценка и потвърждение, че отговаря на посочените условия за поръчителство. При одобрение на поръчителя, ще му бъде изпратен договор за поръчителство по имейл, с който той следва да се запознае, да подпише в офис на Кеш Кредит. Независимо дали Поръчителят/ите отговаря/т или не на посочените условия в Договора, ти ще бъдеш уведомен за това.

  8.4. Какво е банкова гаранция и на какви изисквания следва да отговаря?

  Банкова гаранция е договорено отношение между банката и теб, с което банката се съгласява да изпълни твоите задължения по договорa за паричен заем, в случай че ти не ги изпълниш.

  Банковата гаранция трябва да е издадена в полза на кредитора за сумата в размер на общия размер на плащанията по Договора ти за паричен заем А1 Бърз кредит със срок на валидност 30 дни след крайния срок на плащане по Договора ти за паричен заем.

  Ако избереш да предоставиш банкова гаранция, тя трябва да бъде изпратена в срок до 5 дни след сключване на Договора за паричен заем, на адреса на управление на Дружеството:

  А) за клиенти на Аксес Файнанс АД - гр. София, ул. Балша № 1, ет. 2.

  Б) за клиенти на Кеш Кредит - гр. София, ул. „Зографски манастир“ № 15, вх. Г, ет. 6.

  8.5. Какво ще се случи, в случай че не успея да предоставя в 5-дневен срок от подписване на договора поръчител или банкова гаранция?

  Ако нямаш възможност да осигуриш поръчител – физическо лице или банкова гаранция в срок до 5 дни от подписване на Договора, ще влезе в сила договора за издаване на гаранция от трето одобрено от кредитора юридическо лице.

  Имай предвид, че за издаването на осигурената гаранция дължиш възнаграждение. Размерът му е посочен в калкулатора на сайта. В него ясно е обозначено каква ще бъде общо дължимата сума по кредита, ако ползваш издадената гаранция от одобреното от кредитора юридическо лице. За твое удобство, възнаграждението на гарантиращото дружество се разсрочва и се дължи на равни части към погасителната ти вноска по кредита. Важно e да знаеш, че ако не желаеш да заплащаш възнаграждение за осигурената гаранция, имаш възможност да предоставиш обезпечение – поръчителство от едно физическо лице или банкова гаранция. Изборът е твой.

  Допълнителна информация

  Общи условия за използване на услугата „Усъвършенстван електронен подпис“.
  Политика за защита на личните данни
  Политика за Бисквитки
  Политика за поверителност и защита на лични данни
  Политика за бисквитки