A1 NOW

Мобилна телевизия с най-популярните канали

Гледай телевизия навсякъде с A1 NOW

С A1 NOW можеш да гледаш и управляваш своята интерактивна телевизия от A1 на смартфон, таблет и компютър. Гледаш най-популярните ТВ канали на различни устройства, когато и където пожелаеш. На твое разположение са най-гледаните български и чуждестранни предавания със спорт, новини, музика и детски филмчета.

 

 • Навсякъде и на всички екрани

  Не изпускай нищо от програмата на най-популярните ТВ канали с мобилното приложение A1 NOW. Свали го от Google Play за Android и от App Store за iOS устройства. Регистрирай 5 устройства и гледай лесно и удобно в движение или у дома.

 • Телевизия по твоите правила

  С интерактивните функции на A1 NOW връщаш предавания до 7 дни назад и спираш на пауза, когато трябва да прекъснеш гледането. Разполагаш с 10 часа време за запис, както и 3 месеца архив на записаното. Гледаш когато и където е удобно за теб.

 • Тествай услугата безплатно

  Абонатите на телевизия от A1, които сключат нов договор за телевизия за пакети ТВ Стандартен, ТВ Разширен, ТВ Разширен + и ТВ Премиум, и се регистрират до 31.08.2018 г., могат да ползват услугата 2 месеца безплатно.

 • Най-доброто от FOX в A1 NOW

  От 15.01.2018 г., в мобилното приложение A1 NOW се предлага видео съдържание от FOX. Сериали и предавания, излъчвани по FOX, FOX Life, FOX Crime и National Geographic, ще са достъпни за абонати на пакет A1 NOW Max.

 • Безплатен достъп до VOYO

  От 22.05.2018 г., абонатите на пакети A1 NOW Max и A1 NOW Standard могат да заявят безплатен достъп до VOYO. Необходима е регистрация чрез мобилен номер или номер на услугата, използван за регистрацията за A1 NOW.

  Временно VOYO могат да ползват абонати с посочените версии на мобилни устройства: с операционна система iOS версия 5 или по-нова за устройства iPhone, iPad & iPod, с операционна система Android версия 4.0.x (Ice Cream Sandwich) и версия 4.2.2 (Jelly Bean) и инсталирано приложение VOYO, което се сваля от Play Store за Android или AppStore за iOS. Всички останали ще могат да ползват безплатната услуга през компютър и лаптоп.

Активирай A1 NOW към твоята услуга от A1

Промоционални условия за A1 NOW*

A1 NOWЗа абонати на телевизия
ПакетA1 NOW Max
Включени ТВ канали 70+
Безплатен период 2 месеца
Месечна такса 2.99 лв.

* Промоционалните условия за A1 NOW Max важат при сключване на нов или удължаване срока на съществуващ абонамент за следните пакети - А1 ТВ Стандартен, А1 ТВ Разширен, А1 ТВ Разширен+, А1 ТВ Разширен Xtra, А1 ТВ Премиум и активиране на пакета в срок до 31.08.2018 г. на www.a1now.bg. Безплатният период се изразява в предоставянето на 100% отстъпка от месечната такса, дължима за A1 NOW Max за първите два последователни месечни периода на фактуриране, след което се прилага промоционалната месечна такса от 2.99 лв. Преди активиране на избраната допълнителна услуга A1 NOW е необходимо подписване на приложение за нея към основния договор.

 

Стандартни условия за A1 NOW**

A1 NOWЗа абонати на телевизияЗа абонати на мобилна услуга и фиксиран интернет
ПакетA1 NOW MaxA1 NOW StandardA1 NOW Mini
Включени ТВ канали 70+ 50+ 30+
Месечна такса 5.99 лв. 9.98 лв. 5.99 лв.

** Стандартните условия се прилагат при всички случаи, в които не са изпълнени условия за прилагане на промоционалните. Пакет A1 NOW Max може да се активира само към следните нови пакети – А1 ТВ Стандартен, А1 ТВ Разширен, А1 ТВ Разширен+, А1 ТВ Разширен Xtra, А1 ТВ Премиум и следните стари пакети Екстра, Премиум и Шампион. Пакети A1 NOW Standard и A1 NOW Mini могат да се активират към който и да е тарифен план/пакет за мобилна услуга или фиксиран интернет и само към следните основни ТВ пакети - Смарт, Старт АTV/Мини DTV.

Още повече забавление у дома с A1