Endpoint Protection от А1
със SentinelOne

Киберзащита за Вашите сървъри, компютри и виртуални машини

Свържете се с нас

Какво е Endpoint Protection от А1

Endpoint Protection от А1 е комплексно решение за защита на крайни устройства на клиента /лаптопи и компютри/, както и на сървъри и виртуални машини от вируси и зловреден софтуер в прикачени файлове, при сваляне на файлове от интернет или при пробив в мрежата на клиента на базата на съществуваща уязвимост в софтуерните продукти, които той използва.


Софтуерното решение Endpoint Protection от А1 открива и реагира на заплахи срещу крайните устройства в мрежата. Предпазва и от непознати по тип атаки (т.нар. 0-day атаки).

Освен това Endpoint Protection от А1 дава възможност за връщането на засегнатата система в състоянието, в което тя се е намирала, преди да стане жертва на хакерска атака.

Self-service

Как работи Endpoint Protection от А1?

 • На устройството се инсталира софтуерен клиент

 • Настройките на услугата се управляват през облачна платформа с интуитивен интерфейс

 • Когато устройството не е свързано с интернет, услугата работи с първоначално въведените настройки.

 • Услугата генерира регулярни отчети и нотификации по имейл

Предимства на Endpoint Protection от А1

 • SD WAN

  Подобрете нивата на защита за Вашата инфраструктура

  Възползвайте се от възможността да получите надеждна киберзащита за критичните за Вас данни с професионална услуга от А1! Endpoint Protection SentinelOne Ви предоставя видимост за познати и новогенерирани типове кибератаки, както и високоефективна защита от тях.

 • SD WAN

  Управление на услугата от специалисти на А1

  На Ваше разположение е специален екип от обучени, квалифицирани и сертифицирани професионалисти по киберсигурност. Те ще извършат необходимите конфигурации на услугата и ще бъдат на Ваше разположение за поддръжката ѝ 24/7.

 • SD WAN

  Видимост на заплахите към Вашата инфраструктура в реално време

  Получавате достъп до портал за услугата, който Ви позволява да имате информация за заплахите към Вашата инфраструктура в реално време. Така имате възможност да се съсредоточите върху стратегическото развитие на Вашия бизнес.

 • SD WAN

  Минимизирайте времето за идентифициране на атака

  Автоматизирано откриване, предотвратяване и реагиране на заплахи към Вашите крайни устройства (включително лаптопи, настолни компютри, виртуални машини и сървъри), потребители и бизнес.

 • SD WAN

  Бързо и автоматизирано неутрализиране на атаките

  Автоматично прекратяване на зловредни процеси, прекъсване на връзката и поставяне под карантина на заразени устройства и файлове, за да поддържате крайните точки в постоянно надеждно състояние.

 • SD WAN

  Устойчива защита

  Анализът се извършва върху крайното устройство и е заложен като функционалност в софтуера, който се инсталира на него, а не в облака. Така защитата на устройствата продължава в реално време, дори когато са офлайн.

Изберете подходящ A1 Endpoint Protection пакет

Попълнете регистрационната форма и ние ще се свържем с Вас

Sales lead