GoPro HERO 7 Silver + калъф
HERO 7 Silver + калъф

GoPro HERO 7 Silver + калъф

Цена на изплащане:25,98 лв./мес.
Цена в брой:549,99 лв.
  • Цена при запазване на настоящ абонаментен планинформация


Бонус колонка


Видео връзка с
магазина


Доставка в същия
ден

  • 10.0 MPx камера; 4К видео
  • WI-FI, GPS, Bluetooth
  • Водоустойчивост - до 10м
  • Гласов контрол

Един професионален фотограф винаги с теб


Супер гладко видео с GoPro


Благодарение на технологията HyperSmooth GoPro HERO 7 black предвижда движенията ти, така че да получиш възможно най-стабилната картина - сякаш снимана с професионален статив. GoPro Hero 7 black снима изключителното 4К60 Video и 12 MP снимки, с които твоите кадри ще са толкова страхотни, колкото и приключенията ти

Направи епичните моменти още по-епични, като ги запишеш с 8-пъти забавен каданс. GoPro Hero 7 e подходящ и за правене на снимки. Камерата се нагажда към средата и светлината, за да запечата възможно най-добрия кадър с възможно най-малко усилия

Използвай своя GoPro навсякъде


Вече можеш да снимаш до 10м. под вода без да се нуждаеш от допълнителен протектор. GoPro HERO 7 е здрав и готов за всяко приключение.Кажи на своя "GoPro, start recording" и камера ти ще започне да снима сама, без да се налага да прекъсваш приключението си, за да я включиш.

С приложението на GoPro снимките и видеата от камерата ти могат да се прехвърлят автоматично към твоя смартфон. Така споделянето е направено възможно най-лесно. Функцията TimeLapse ти позволява да обобщиш едно дълго преживяване в няколко последователни кадъра, като така най-лесно да запазиш и споделиш спомена.


Влез в света на MotoGP с твоя GoPro


Сезон 2019 на MotoGP вече е в разгара си. Покажи на всички, че си фен на високите скорости и адреналина с нов калъф за твоят GoPro. Вземи сега своята камера от електронния магазин на А1 и ще получиш страхотен подарък! Калъф в цветовете на легендата на MotoGР - Валентино Роси.
Предпазният калъф прави твоят GoPro още по-издръжлив на всички приключения, които планираш да преживееш заедно с него. Затова не се колебай, а направи поръчка онлайн още сега!


с абонамент за:

с абонамент за:
Абонаментен планЦена на изплащане
за устройство
Месечна такса за
абонаментен план
Общо такси на месец за
устройство и абонаментен план
Цена при запазване на настоящ абонаментен планинформация
препоръчителен план
25.98 лв.
0.00