Твоят дом е твоята крепост с пакет Security

Старата поговорка никога не е била по-вярна от днес. Благодарение на пакет Security ще можеш да следиш кога някой влиза или напуска дома ти. Ще получиш известие винаги, когато сензорът за движение засече нещо необичайно, както и когато входната врата се отвори от непознат. Първото нещо, което ще посрещне неканените гости е мощната сирена.
Затова - тръгвай спокойно. На работа или на почивка - няма значение. С помощта на пакет Security, твоят дом вече може да се грижи за себе си. А ти получаваш още повече спокойствие и сигурност.

Запознай се с командния център на твоят дом

Уредът, който контролира твоя интелигентен дом се нарича Смарт хъб. Това е своеобразен команден център за твоят умен дом. Уредът се свързва с приложението на твоя смартфон и разпределя задачите. Връзката между него и смартфона е криптирана, което преви почти невъзможно "хакването" на смарт аксесоарите.
А ако искаш още повече от своя Смарт хъб - можеш да разчиташ на Smart Home Premium. Тогава в комплекта уреди ще получиш и нашия Премиум Смарт Хъб, който идва с батерия и пакет от 3GB мобилен интернет, което му позволява да работи, дори когато електричеството в твоя дом прекъсне или има лоши атмосферни условия.

с абонамент за:

с абонамент за:
Абонаментен планЦена на изплащане
за устройство
Месечна такса за
абонаментен план
Общо такси на месец за
устройство и абонаментен план
препоръчителен план
7 лв.
19.99
7 лв.
29.99
 • Посочените цени са с включен ДДС.
 • Услугата А1 Smart Home позволява на абоната да осъществява управление и наблюдение на дома от разстояние чрез специално мобилно приложение - Smart Home Solution и устройство за достъп до облачната платформа на А1 България посредством интернет и осъществяване на взаимодействие с избран от Абоната изпълнителен уред - Контролер, който се предоставя за временно ползване.
 • За да ползва различните функционалности на услугата, абонатът следва да разполага със съответни съвместими крайни устройства, чиято цена не е включена в цената на услугата.
 • За ползването на А1 Smart Home се изисква интернет връзка без значение дали се осъществява чрез мрежата на А1 България или мрежа на друг доставчик, като ползваният интернет следва да е с минимална скорост 512 kbps. Абонатът трябва да осигури до контролера интернет достъп през кабелна свързаност, освен в случаите когато използва пакет за мобилен интернет от А1 България.
 • За да ползва услугата, Абонатът трябва:
  • да инсталира мобилното приложение Smart Home Solution; за смарт телефони с операционна система Android тук:
  • да инсталира мобилното приложение Smart Home Solution; за смарт телефони с операционна система iOS тук:
 • Достъпът до Услугата през WiFi свързаност или чрез мобилна електронна съобщителна мрежа е неограничен.
 • А1 България осигурява денонощна поддръжка на Услугата чрез телефони за контакт: *88 и 088123. Поддръжката включва отстраняване на технически проблеми при ползване на Услугата и не включва актуализация и инсталиране на софтуер по поръчка на Абоната, предоставяне на съвети и услуги, свързани с разработка на софтуер, интернет сайтове, скриптове, и др.