Един професионален фотограф винаги с теб


Супер гладко видео с GoPro


Благодарение на технологията HyperSmooth GoPro HERO 7 black предвижда движенията ти, така че да получиш възможно най-стабилната картина - сякаш снимана с професионален статив. GoPro Hero 7 black снима изключителното 4К60 Video и 12 MP снимки, с които твоите кадри ще са толкова страхотни, колкото и приключенията ти

Направи епичните моменти още по-епични, като ги запишеш с 8-пъти забавен каданс. GoPro Hero 7 e подходящ и за правене на снимки. Камерата се нагажда към средата и светлината, за да запечата възможно най-добрия кадър с възможно най-малко усилия

Използвай своя GoPro навсякъде


Вече можеш да снимаш до 10м. под вода без да се нуждаеш от допълнителен протектор. GoPro HERO 7 е здрав и готов за всяко приключение.Кажи на своя "GoPro, start recording" и камера ти ще започне да снима сама, без да се налага да прекъсваш приключението си, за да я включиш.

С приложението на GoPro снимките и видеата от камерата ти могат да се прехвърлят автоматично към твоя смартфон. Така споделянето е направено възможно най-лесно. Функцията TimeLapse ти позволява да обобщиш едно дълго преживяване в няколко последователни кадъра, като така най-лесно да запазиш и споделиш спомена.


Влез в света на MotoGP с твоя GoPro


Сезон 2019 на MotoGP вече е в разгара си. Покажи на всички, че си фен на високите скорости и адреналина с нов калъф за твоят GoPro. Вземи сега своята камера от електронния магазин на А1 и ще получиш страхотен подарък! Калъф в цветовете на легендата на MotoGР - Валентино Роси.
Предпазният калъф прави твоят GoPro още по-издръжлив на всички приключения, които планираш да преживееш заедно с него. Затова не се колебай, а направи поръчка онлайн още сега!


с абонамент за:

с абонамент за:
Абонаментен планЦена на изплащане
за устройство
Месечна такса за
абонаментен план
Общо такси на месец за
устройство и абонаментен план
Цена при запазване на настоящ абонаментен планинформация
препоръчителен план
21.99 лв.
0.00
  • Всички цени са с ДДС.
  • Посочените цени в брой са валидни при сключване на нов абонамент за съответния тарифен план за срок от 2 години. Цените на изплащане са за месечни вноски по договор за продажба на изплащане за срок от 2 години и нов 2-годишен абонамент за посочения тарифен план.
  • Офертите за закупуване на устройство важат за нови и за настоящи клиенти с изтекъл или изтичащ в рамките на три месеца договор за абонаментния план.
  • Офертата за продажба в брой или на изплащане е валидна за лица, които към датата на сключване на договора за продажба в брой или на изплащане нямат непогасени задължения към А1 България; и за които е налице положителна оценка на кредитоспособността, която позволява сключване на договор при условия на разсрочено плащане на съответната стойност или продажба в брой. Ако клиентът не отговаря на едно от посочените условия, същият не може да сключи договор за продажба на изплащане или продажба в брой.
  • Съществуващ клиент може да закупи устройство на промоционална цена със запазване на текущия план за срок от нови 2 години. Цените са видими на сайта на А1 България ,както в брой, така и на изплащане.
  • При покупка на устройство с предплатен пакет се заплаща цената на устройството без тарифен план и стойността на предплатения пакет.
  • За повече информация: *88 и в магазините на А1 България или партньорската мрежа.
Трипод GoPro Shorty

Трипод GoPro Shorty

3,99лв./мес.

79,99лв.