Пакет Comfort - повече удобство и енергийна ефективност

Вече няма опасност да забравиш включени кафемашината или ютията. Дори и да го направиш, те ще се изключат ако няма никой вкъщи. Също така можеш да си сигурен, че не си забравил и осветлението включено.
Удобството обаче далеч не е единственото предимство на пакет Comfort. Придобивайки пълен контрол над електроуредите си, ще имаш възможност да намалиш и сметките си за ток.

Запознай се с командния център на твоят дом

Уредът, който контролира целия набор от сензори и аксесоари се нарича Смарт хъб. Това е своеобразен команден център за твоя умен дом. Връзката между него и смартфона ти е криптирана, което ти дава допълнителна сигурност.
А ако искаш още повече от своя Смарт хъб - можеш да разчиташ на Smart Home Premium. С него ще получиш нашия Премиум Смарт Хъб, който разполага с вградена батерия и пакет от 3GB мобилен интернет, което му позволява да работи, дори когато електричеството в твоя дом прекъсне или има лоши атмосферни условия.

с абонамент за:

с абонамент за:
Абонаментен планЦена на изплащане
за устройство
Месечна такса за
абонаментен план
Общо такси на месец за
устройство и абонаментен план
7 лв.
29.99
препоръчителен план
7 лв.
19.99
 • Посочените цени са с включен ДДС.
 • Услугата А1 Smart Home позволява на абоната да осъществява управление и наблюдение на дома от разстояние чрез специално мобилно приложение - Smart Home Solution и устройство за достъп до облачната платформа на А1 България посредством интернет и осъществяване на взаимодействие с избран от Абоната изпълнителен уред - Контролер, който се предоставя за временно ползване.
 • За да ползва различните функционалности на услугата, абонатът следва да разполага със съответни съвместими крайни устройства, чиято цена не е включена в цената на услугата.
 • За ползването на А1 Smart Home се изисква интернет връзка без значение дали се осъществява чрез мрежата на А1 България или мрежа на друг доставчик, като ползваният интернет следва да е с минимална скорост 512 kbps. Абонатът трябва да осигури до контролера интернет достъп през кабелна свързаност, освен в случаите когато използва пакет за мобилен интернет от А1 България.
 • За да ползва услугата, Абонатът трябва:
  • да инсталира мобилното приложение Smart Home Solution; за смарт телефони с операционна система Android тук:
  • да инсталира мобилното приложение Smart Home Solution; за смарт телефони с операционна система iOS тук:
 • Достъпът до Услугата през WiFi свързаност или чрез мобилна електронна съобщителна мрежа е неограничен.
 • А1 България осигурява денонощна поддръжка на Услугата чрез телефони за контакт: *88 и 088123. Поддръжката включва отстраняване на технически проблеми при ползване на Услугата и не включва актуализация и инсталиране на софтуер по поръчка на Абоната, предоставяне на съвети и услуги, свързани с разработка на софтуер, интернет сайтове, скриптове, и др.