Apple iPad Pro 12.9" 512 GB
iPad Pro 12.9

Apple iPad Pro 12.9" 512 GB

 • Без тарифен план
 • 12.9" (32.76 см) Retina дисплей
 • A10X Fusion чип с 64-битова архитектура Вграден M10 копроцесор
 • 4 GB RAM, 512 GB вградена памет
 • 12 MP основна камера + 7 MP селфи камера
 • Изцяло ламиниран дисплей, Олеофобично покритие срещу отпечатъци

iPad Pro: За да правиш всичко по-добре

Еволюцията на иконичния продукт на Apple нe спира


Новият iPad Pro е готов да се справи със всякакви задачи — и то как. Значително по-мощен от повечето PC лаптопи — и все пак възхитително лесен за употреба. Обновеният Retina дисплей е зашеметяващ както на вид, така и на докосване. И идва с iOS — най-иновативната мобилна операционна система в света. iPad Pro. Всичко, което очакваш от един модерен компютър. Сега - още по-добро, защото можеш да го вземеш навсякъде със себе си. новият дизайн на Retina дисплея в iPad Pro налага изцяло нов стандарт. Не само е по-ярък и по-малко отразяващ, а с технологията ProMotion реагира и много по-бързо. Така че независимо дали скролваш страници или играеш напрегната 3D игра, всичко е бързо и завладяващо.

Дисплей, какъвто не си имал досега


Новият iPad Pro се предлага 10,5-инчов и 12,9-инчов екран. Така ще имаш повече място за повече неща. Разполага и с пълноразмерна екранна клавиатура. И все пак си остава преносим, както винаги досега. Новият iPad Pro Retina дисплей представя технологията ProMotion, с поддръжка за 120 Hz честота на обновяване. Филмите и видеоклиповете изглеждат страхотно, а игрите вървят плавно, без нищо да те разсейва. iPad Pro доказва, че високите технологии могат да бъдат и много красиви. Без значение как ползваш екрана – с пръст или Apple Pencil – приложенията реагират без забавяне.

По-мощен от повечето PC лаптопи


A10X Fusion чипът с 64-битова архитектура и шест ядра поставя в ръцете ти невероятна мощ. С нея лесно ще можеш да монтираш 4K видео в движение. Или да създаваш сложни 3D модели. Или пък да работиш върху документи и презентации. С лекота. Работа с две приложения едновременно, ретуш на снимки с висока резолюция или гейминг – вече няма да те притесняват. Всичко ще се случва плавно. Остани продуктивен и креативен цял ден – издръжливата батерия ще се погрижи за това.

с абонамент за:

с абонамент за:
Абонаментен планЦена на изплащане
за устройство
Месечна такса за
абонаментен план
Общо такси на месец за
устройство и абонаментен план
препоръчителен план
119.99 лв.
50.60 44.40 лв.
126.99 лв.
30.97 24.78 лв.
130.99 лв.
21.68 15.48 лв.
Производител:AppleМодел:iPad Pro 12.9" 512 GB
Размер:305.7 x 220.6 x 6.9 mmТегло:692 г
Батерия:10875 mAh
Размер на дисплея:12.9”Технология на дисплея:IPS
Резолюция:2732 x 2048
Процесор:A10X Fusion чип с 64-битова архитектура Вграден M10 копроцесор
Оперативна памет:4 GB
Задна камера:12 MPПредна камера:7 MP
4G поддръжка:ДаBluetooth:Да
SIM карта:Micro-SIM
 • Всички цени са с ДДС.
 • Посочените цени в брой са валидни при сключване на нов абонамент за съответния тарифен план за срок от 2 години. Цените на изплащане са за месечни вноски по договор за продажба на изплащане за срок от 2 години и нов 2-годишен абонамент за посочения тарифен план.
 • Офертите за закупуване на устройство важат за нови и за настоящи клиенти с изтекъл или изтичащ в рамките на три месеца договор за абонаментния план.
 • Офертата за продажба в брой или на изплащане е валидна за лица, които към датата на сключване на договора за продажба в брой или на изплащане нямат непогасени задължения към А1 България; и за които е налице положителна оценка на кредитоспособността, която позволява сключване на договор при условия на разсрочено плащане на съответната стойност или продажба в брой. Ако клиентът не отговаря на едно от посочените условия, същият не може да сключи договор за продажба на изплащане или продажба в брой.
 • Съществуващ клиент може да закупи устройство на промоционална цена със запазване на текущия план за срок от нови 2 години. Цените са видими на сайта на А1 България ,както в брой, така и на изплащане.
 • При покупка на устройство с предплатен пакет се заплаща цената на устройството без тарифен план и стойността на предплатения пакет.
 • За повече информация: *88 и в магазините на А1 България или партньорската мрежа.