iPad: Изтънчено забавление

Какво те очаква с новия iPad


Учи, играй, сърфирай и твори. iPad ти дава невероятен дисплей, продуктивност и приложения да правиш онова, което обичаш. Навсякъде. Лесно. И магично. Какво е новото ли? Немалко. iPad идва при теб въоръжен с 9,7-инчов Retina дисплей, 64-битов А9 чип и новата операционна система iOS 11. Да не пропускаме и Touch ID сензорът за пръстов отпечатък, както и мощната батерия, която може да работи в продължение на 10 часа. И всичко това е събрано в компактно устройство, тежащо едва 469 грама.

Наистина изумителен Retina дисплей


Независимо дали пазаруваш, разглеждаш снимки или създаваш презентация, яркият 9,7-инчов Retina дисплей притежава способността да придаде живот на всяко изображение. Ако трябва да говорим в цифри – в ръцете ти ще попадне устройство с резолюция 2048х1536 пиксела. Вероятно сам се досещаш, че филмите и видеоклиповете ще се виждат с невероятно качество. Да не говорим за възможностите, които се откриват пред заклетите фенове на видеоигрите.

Гледай, твори и играй с пълна пара


A10X Fusion чипът с 64-битова архитектура и шест ядра поставя в ръцете ти невероятна мощ. С нея лесно ще можеш да монтираш 4K видео в движение. Или да създаваш сложни 3D модели. Или пък да работиш върху документи и презентации. С лекота. Работа с две приложения едновременно, ретуш на снимки с висока резолюция или гейминг – вече няма да те притесняват. Всичко ще се случва плавно. Остани продуктивен и креативен цял ден – издръжливата батерия ще се погрижи за това.

с абонамент за:

с абонамент за:
Абонаментен планЦена на изплащане
за устройство
Месечна такса за
абонаментен план
Общо такси на месец за
устройство и абонаментен план
препоръчителен план
34.99 лв.
41.99
41.50 лв.
22.99
42.50 лв.
16.99
43.50 лв.
13.99
Производител:AppleМодел:iPad 9.7 128 GB
Размер:240 x 169.5 x 7.5 mmТегло:478 г
Батерия:8827 mAh Li-ion
Размер на дисплея:9.7” Технология на дисплея:IPS
Резолюция:2048 x 1536
Процесорна архитектура:64 bitПроцесор:A9 чип с 64-битова архитектура Вграден M9 копроцесор
Честота на процесора:1.84GHz
Оперативна памет:2 GBВградена памет:128 GB
Задна камера:8 MPПредна камера:1.2 MP
4G поддръжка:ДаМрежи :2G, 3G, 4G
Wi-Fi:ДаSIM карта:Nano-SIM
  • Всички цени са с ДДС.
  • Посочените цени в брой са валидни при сключване на нов абонамент за съответния тарифен план за срок от 2 години. Цените на изплащане са за месечни вноски по договор за продажба на изплащане за срок от 2 години и нов 2-годишен абонамент за посочения тарифен план.
  • Офертите за закупуване на устройство важат за нови и за настоящи клиенти с изтекъл или изтичащ в рамките на три месеца договор за абонаментния план.
  • Офертата за продажба в брой или на изплащане е валидна за лица, които към датата на сключване на договора за продажба в брой или на изплащане нямат непогасени задължения към А1 България; и за които е налице положителна оценка на кредитоспособността, която позволява сключване на договор при условия на разсрочено плащане на съответната стойност или продажба в брой. Ако клиентът не отговаря на едно от посочените условия, същият не може да сключи договор за продажба на изплащане или продажба в брой.
  • Съществуващ клиент може да закупи устройство на промоционална цена със запазване на текущия план за срок от нови 2 години. Цените са видими на сайта на А1 България ,както в брой, така и на изплащане.
  • При покупка на устройство с предплатен пакет се заплаща цената на устройството без тарифен план и стойността на предплатения пакет.
  • За повече информация: *88 и в магазините на А1 България или партньорската мрежа.