Samsung Galaxy Watch 42 mm

Новата дефиниция за автентичност


Съчетай Galaxy Watch със стила си на живот чрез автентичното разнообразие от циферблати с ефект за дълбочина и осветеност. Кръглият циферблат, сенките на стрелките и тиктакащият звук му придават усещане за истински часовник.Изрази себе си чрез своя собствен Galaxy Watch. Към това трябва да добавим и персонализиран циферблат, за да съответства наистина на стила ти на живот.
Остани свързан по-дълго време. Това е посланието на Samsung Galaxy Watch. Характеристиките на смарт часовник и естественото усещане за аналогов часовник в едно. Galaxy Watch те свързва със света около теб.

Galaxy Watch e винаги включен


С Galaxy Watch с винаги включен дисплей, не е необходимо да натискаш бутон или да завърташ пръстена, за да видиш колко е часа. Настрой sAMOLED дисплея да е включен през цялото време, за да виждаш часа независимо дали е ден или нощ.
Не се тревожи за батерията. Можеш да позволиш на зарядното си устройство да си почине през нощта от време на време. Чрез дългия живот на батерията само с едно зареждане Galaxy Watch се справя успешно с обаждания, музика и други функции без особени проблеми.

Galaxy Watch е твоят личен треньор


В ролята на твой личен треньор, Galaxy Watch ти позволява да спортуваш повече без много предварителни планове. Часовникът ти може да измерва твоя сърдечен ритъм и да проследява шест дейности, когато спортуваш. Избери още опции, за да измерваш до 39+ вида дейности и други занимания, докато преминаваш от едно към друго.
Galaxy Watch работи в перфектен синхрон с приложението Samsung Health. С негова помощ можеш да следиш показателите си и да преценяваш ефективността на тренировките си.

с абонамент за:
Виж всички тарифни планове

с абонамент за:
Абонаментен планЦена на изплащане
за устройство
Месечна такса за
абонаментен план
Общо такси на месец за
устройство и абонаментен план
A1 ONE Unlimited 5XLинформация
препоръчителен план
10.99 лв.
52.99
A1 ONE Unlimited 4XLинформация
11.99 лв.
39.99
A1 ONE Unlimited 3XLинформация
12.50 лв.
35.99
A1 ONE Unlimited 2XLинформация
13.50 лв.
30.99
15.50 лв.
26.99
19.99 лв.
22.99
20.50 лв.
17.99
20.99 лв.
13.99
Цена при запазване на настоящ абонаментен планинформация
20.99 лв.
0.00
Виж всички тарифни планове
Производител:SamsungМодел:Galaxy Watch BT 42mm
Батерия:270 mAh
  • Всички цени са с ДДС.
  • Посочените цени в брой са валидни при сключване на нов абонамент за съответния тарифен план за срок от 2 години. Цените на изплащане са за месечни вноски по договор за продажба на изплащане за срок от 2 години и нов 2-годишен абонамент за посочения тарифен план.
  • Офертите за закупуване на устройство важат за нови и за настоящи клиенти с изтекъл или изтичащ в рамките на три месеца договор за абонаментния план.
  • Офертата за продажба в брой или на изплащане е валидна за лица, които към датата на сключване на договора за продажба в брой или на изплащане нямат непогасени задължения към А1 България; и за които е налице положителна кредитна оценка, която позволява сключване на договор на изплащане за съответната стойност или продажба в брой. Ако клиентът не отговаря на едно от посочените условия, възможността за предоставяне на устройство в брой или по договор на изплащане, може да бъде ограничена или отказана, за което клиентът се уведомява.
  • Съществуващ клиент може да закупи устройство на промоционална цена със запазване на текущия план за срок от нови 2 години. Цените са видими на сайта на А1 България ,както в брой, така и на изплащане.
  • При покупка на устройство с предплатен пакет се заплаща цената на устройството без тарифен план и стойността на предплатения пакет.
  • За повече информация: *88 и в магазините на А1 България или партньорската мрежа.