Samsung Galaxy A10 + калъф ttec
Galaxy A10 + калъф ttec

Samsung Galaxy A10 + калъф ttec

Цена на изплащане:4,50 лв./мес.
Цена в брой:59,99 лв.


Бонус външна батерия


Видео връзка с
магазина


Доставка в същия
ден

 • 6.2" (15.75 см) HD+ TFT дисплей
 • 1.6 GHz + 1.35 GHz осемядрен процесор
 • 13MP основна камера и 5MP селфи камера
 • 32GB вградена памет, 2GB RAM
 • лицево разпознаване, One UI, Dolby Atmos

Стилен и издръжлив телефон на достъпна цена

Това описва новия Samsung Galaxy A10


Отдавна мина времето, в което смартфоните от бюджетния клас правиха компромиси с качеството. Ако се съмняваш - просто погледни новия Samsung Galaxy A10. Голям 6.2-инчов дисплей с висока HD+ резолюция, тънък корпус (едва 7,9мм), както и функция за отключване с лицево разпознаване.
Какво повече да кажем. Galaxy A10 е телефон с осанката на флагман, но можеш да го имаш за сума, която е по-щадяща към джоба, особено за летния сезон.

Камерата на Galaxy A10 e създадена за забавления


Наистина, какво повече ти трябва? 13-мегапикселова основна камера, която прави страхотни снимки не само през деня, но и при слаба нощна светлина. Към това трябва да добавим и 5-мегапикселовата селфи камера, дискретно вградена с капковидно изрязване над дисплея.
Можем много да говорим за всичко, на което Samsung Galaxy A10 е способен. Забавлявай се с множеството функции, стикери на живо, печати и филтри. Перфектната снимка за социалните мрежи е на една ръка разстояние.

Работи цял ден със своя Samsung Galaxy A10


Да. наистина. Няма защо да се тревожиш за батерията, защото Samsung Galaxy A10 разполага със солидните за този ценови клас 3400 mAh. Това означава, че дори и при интензивна употреба няма защо да се страхуваш, че телефонът ще те предаде в лош момент.
Скритата причина батерията да се представя добре всъщност е мощният процесор. Осемядреният Lassen-P+, намиращ се в твоето устройство не просто работи бързо и но и регулира оптимално натоварването на устройството.

с абонамент за:
Виж всички тарифни планове

с абонамент за:
Абонаментен планЦена на изплащане
за устройство
Месечна такса за
абонаментен план
Общо такси на месец за
устройство и абонаментен план
A1 ONE Unlimited 5XLинформация
препоръчителен план
4.50 лв.
52.99
A1 ONE Unlimited 4XLинформация
6.99 лв.
39.99
A1 ONE Unlimited 3XLинформация
6.99 лв.
35.99
A1 ONE Unlimited 2XLинформация
8.50 лв.
30.99
9.50 лв.
26.99
10.50 лв.
22.99
12.50 лв.
17.99
12.99 лв.
13.99
Цена при запазване на настоящ абонаментен планинформация
12.99 лв.
0.00
Виж всички тарифни планове
Производител:SamsungМодел:Galaxy A10 + калъф ttec
Размер:155.6 x 75.6 x 7.9 mmБатерия:3 400 mAh

За да активирате достъпа до данни в Мобилната мрежа, е необходимо да сложите отметка на опция „Мобилни данни“ от „Настройки“ → „Мобилни данни“ → Включено.

Необходимо е Wi-Fi да е изключен от „Настройки“ → Wi-Fi → Изключено.

За достъп до мобилни данни в роуминг : „Настройки“ → „Мобилни данни“ и „Данни в роуминг“ → Включено.

 • Всички цени са с ДДС.
 • Посочените цени в брой са валидни при сключване на нов абонамент за съответния тарифен план за срок от 2 години. Цените на изплащане са за месечни вноски по договор за продажба на изплащане за срок от 2 години и нов 2-годишен абонамент за посочения тарифен план.
 • Офертите за закупуване на устройство важат за нови и за настоящи клиенти с изтекъл или изтичащ в рамките на три месеца договор за абонаментния план.
 • Офертата за продажба в брой или на изплащане е валидна за лица, които към датата на сключване на договора за продажба в брой или на изплащане нямат непогасени задължения към А1 България; и за които е налице положителна оценка на кредитоспособността, която позволява сключване на договор при условия на разсрочено плащане на съответната стойност или продажба в брой. Ако клиентът не отговаря на едно от посочените условия, същият не може да сключи договор за продажба на изплащане или продажба в брой.
 • Съществуващ клиент може да закупи устройство на промоционална цена със запазване на текущия план за срок от нови 2 години. Цените са видими на сайта на А1 България ,както в брой, така и на изплащане.
 • При покупка на устройство с предплатен пакет се заплаща цената на устройството без тарифен план и стойността на предплатения пакет.
 • За повече информация: *88 и в магазините на А1 България или партньорската мрежа.