MyKi - повече от всеки един часовник за деца


Високите технологии идват на помощ на родителите, които искат да са спокойни за местоположението на своето дете, без да му досаждат с непрекъснати обаждания. MyKi използва 12 сателита, с които локализира с абсолютна точност местоположението на детето ти. А когато то се намира в детска градина, училище или в друго закрито помещение, ще видиш приблизителна локация. Възможната разлика е от 5 до около 500 метра. Самият часовник е лек, удобен и пасва на всяка детска ръчичка. Диаметърът на каишката се наглася от 13 до 18,5 см. MyKi е и супер лек. Общото му тегло, заедно със SIM картата, е само 40 грама. Основното тяло на часовника също е компактно – 57 х 33 х 13 мм.

Поддържай връзка с детето си постоянно


Можеш да използваш MyKi, не само за да проверяваш местоположението на детето си, но и за да говориш с него по всяко време. Часовникът действа и като телефон. Не всеки обаче има право да се свърже с него. Ти сам изготвяш списък с разрешени номера, които да се обаждат на детето. Разбира се, те могат да се променят или изтриват по всяко време. MyKi също може се свързва със строго определени номера, записани в неговата телефонна книга. Така е сигурно, че никой няма да притеснява детето, а и самото то няма да звъни на непознати телефони.

MyKi e готов и за екстремни ситуации


Часовникът MyKi e ефективно средство за предпазване на детето ти. Въоръжен е с SOS бутон, който детето може да активира. Тогава Myki започва да звъни поред на три номера, които си определил преди това и спира едва когато се свърже с някой от тях. Освен това можеш да избереш опцията за получаване на SMS винаги когато батерията на телефона пада или детето свали часовника си. Всяко зареждане на батерията осигурява 30 часа режим на готовност за часовника MyKi. Времето за разговори е 1 час, което е напълно достатъчно, за да държиш връзка и да реагираш в случай на нужда.

с абонамент за:
Виж всички тарифни планове

с абонамент за:
Абонаментен планЦена на изплащане
за устройство
Месечна такса за
абонаментен план
Общо такси на месец за
устройство и абонаментен план
Виж всички тарифни планове
Производител:MyKiМодел:Часовник за детето
Размер:57 х 33 х 13 mmТегло:40 гр. със SIM карта
Батерия:400 mAh полимернаГаранция:24 месеца
Мрежи :GSM 850/900/1800/1900 MHz, GPRS/EDGESIM карта:Micro-SIM
  • Всички цени са с ДДС.
  • Цените в брой са с нов 2-годишет абонамент за посочения тарифен план за мобилни услуги.
  • Отстъпката от минимум 50% се прилага върху посочената в брой за устройството от май 2020 г., като се прилага закръгляване в полза на потребителя към по-ниската цена, която завършва на 98 ст/ 99 ст. Изисква се оценка на кредитоспособността.
  • Посочените цени в брой са валидни при сключване на нов абонамент за съответния тарифен план за срок от 2 години. Цените на изплащане са за месечни вноски по договор за продажба на изплащане за срок от 2 години и нов 2-годишен абонамент за посочения тарифен план.
  • Офертите за закупуване на устройство важат за нови и за настоящи клиенти с изтекъл или изтичащ в рамките на три месеца договор за абонаментния план.
  • Офертата за продажба в брой или на изплащане е валидна за лица, които към датата на сключване на договора за продажба в брой или на изплащане нямат непогасени задължения към А1 България; и за които е налице положителна оценка на кредитоспособността, която позволява сключване на договор при условия на разсрочено плащане на съответната стойност или продажба в брой. Ако клиентът не отговаря на едно от посочените условия, същият не може да сключи договор за продажба на изплащане или продажба в брой.
  • Съществуващ клиент може да закупи устройство на промоционална цена със запазване на текущия план за срок от нови 2 години. Цените са видими на сайта на А1 България ,както в брой, така и на изплащане.
  • При покупка на устройство с предплатен пакет се заплаща цената на устройството без тарифен план и стойността на предплатения пакет.
  • За повече информация: *88 и в магазините на А1 България или партньорската мрежа.