с абонамент за:
Виж всички тарифни планове

с абонамент за:
Абонаментен планЦена на изплащане
за устройство
Месечна такса за
абонаментен план
Общо такси на месец за
устройство и абонаментен план
препоръчителен план
5.99 лв.
12.99
1.50 лв.
22.99
3.50 лв.
17.99
4.50 лв.
13.99
Виж всички тарифни планове
Производител:MyKiМодел:Junior Special Edition
Тегло:500 mAh
Процесорна архитектура:ARM
Мрежи: 2G:GSM 850/900/1800/1900MHzМрежи: 3G: WCDMA 2100 MHz (850Mhz, 900 MHz, 1900 MHz option)
  • Всички цени са с ДДС.
  • Цените в брой са с нов 2-годишет абонамент за посочения тарифен план за мобилни услуги.
  • Отстъпката от минимум 50% се прилага върху посочената в брой за устройството от май 2020 г., като се прилага закръгляване в полза на потребителя към по-ниската цена, която завършва на 98 ст/ 99 ст. Изисква се оценка на кредитоспособността.
  • Посочените цени в брой са валидни при сключване на нов абонамент за съответния тарифен план за срок от 2 години. Цените на изплащане са за месечни вноски по договор за продажба на изплащане за срок от 2 години и нов 2-годишен абонамент за посочения тарифен план.
  • Офертите за закупуване на устройство важат за нови и за настоящи клиенти с изтекъл или изтичащ в рамките на три месеца договор за абонаментния план.
  • Офертата за продажба в брой или на изплащане е валидна за лица, които към датата на сключване на договора за продажба в брой или на изплащане нямат непогасени задължения към А1 България; и за които е налице положителна кредитна оценка, която позволява сключване на договор на изплащане за съответната стойност или продажба в брой. Ако клиентът не отговаря на едно от посочените условия, възможността за предоставяне на устройство в брой или по договор на изплащане, може да бъде ограничена или отказана, за което клиентът се уведомява.
  • Съществуващ клиент може да закупи устройство на промоционална цена със запазване на текущия план за срок от нови 2 години. Цените са видими на сайта на А1 България ,както в брой, така и на изплащане.
  • При покупка на устройство с предплатен пакет се заплаща цената на устройството без тарифен план и стойността на предплатения пакет.
  • За повече информация: *88 и в магазините на А1 България или партньорската мрежа.

Други MyKi устройства