Подобрена локализация и повече удобство


За още по-точна локация на твоето дете, MyKi Touch е с подобрена локализация. Запознайте се с 24-каналния GPS режим, чрез който локализацията е още по-точна! Дизайнът на устройството е специално създаден, за бъде удобен за детската китка. MyKi Touch е с нечуплива, мека, силиконова, антибактериална, сменяема каишка в два цвята. Така освен за безопасността на своето дете, може да си сигурен и за неговото здраве и удобство.

MyKi Touch е интуитивен и интерактивен


С MyKi Touch вече може да достъпваш всяко меню само с докосване на екрана. Благодарение на новия си цветен екран, MyKi Touch е интерактивен, с интуитивно, лесно за ползване меню, което превръща работата с него в истинско забавление. MyKi Touch разполага с три избора на мелодии. Освен това часовникът може да преминава автоматично на вибрация или безшумен режим. С автоматичната активация на режимите според местоположението на часовника, никой няма да безпокои детето в неподходящ момент.

с абонамент за:
Виж всички тарифни планове

с абонамент за:
Абонаментен планЦена на изплащане
за устройство
Месечна такса за
абонаментен план
Общо такси на месец за
устройство и абонаментен план
препоръчителен план
1 лв.
12.99
Виж всички тарифни планове
Производител:MyKiМодел:Touch
Размер:47 х 37 х 17 ммТегло:42 гр.
Батерия:480 mAh Li-Ion Гаранция:24 месеца
Размер на дисплея:1.22“ (3.09 см.)Технология на дисплея:LCD Touch
Резолюция:240 х 240
Мрежи :2GМрежи: 2G:GSM 850/900/1800/1900 MHz, GPRS/EDGE
EDGE:ДаSIM карта:Micro-SIM
Съдържание на кутията:USB кабел
  • Всички цени са с ДДС.
  • Цените в брой са с нов 2-годишет абонамент за посочения тарифен план за мобилни услуги.
  • Отстъпката от минимум 50% се прилага върху посочената в брой за устройството от май 2020 г., като се прилага закръгляване в полза на потребителя към по-ниската цена, която завършва на 98 ст/ 99 ст. Изисква се оценка на кредитоспособността.
  • Посочените цени в брой са валидни при сключване на нов абонамент за съответния тарифен план за срок от 2 години. Цените на изплащане са за месечни вноски по договор за продажба на изплащане за срок от 2 години и нов 2-годишен абонамент за посочения тарифен план.
  • Офертите за закупуване на устройство важат за нови и за настоящи клиенти с изтекъл или изтичащ в рамките на три месеца договор за абонаментния план.
  • Офертата за продажба в брой или на изплащане е валидна за лица, които към датата на сключване на договора за продажба в брой или на изплащане нямат непогасени задължения към А1 България; и за които е налице положителна оценка на кредитоспособността, която позволява сключване на договор при условия на разсрочено плащане на съответната стойност или продажба в брой. Ако клиентът не отговаря на едно от посочените условия, същият не може да сключи договор за продажба на изплащане или продажба в брой.
  • Съществуващ клиент може да закупи устройство на промоционална цена със запазване на текущия план за срок от нови 2 години. Цените са видими на сайта на А1 България ,както в брой, така и на изплащане.
  • При покупка на устройство с предплатен пакет се заплаща цената на устройството без тарифен план и стойността на предплатения пакет.
  • За повече информация: *88 и в магазините на А1 България или партньорската мрежа.
Каишка Myki Touch Blue

Каишка Myki Touch Blue

0,50лв./мес.

9,98лв.