Samsung Galaxy Buds
Galaxy Buds

Samsung Galaxy Buds

Цена на изплащане:3,50 лв./мес.
Цена в брой:25,00 лв.


Бонус външна батерия


Видео магазин


Доставка в същия
ден

 • Елегантен дизай
 • Усъвършенстван звук
 • Бързо сдвояване
 • Bluetooth v.5.0

Samsung Galaxy Buds

Следващото поколение звук вече е тук


Просто отвори и сдвои. Galaxy Buds работят веднага след като ги извадиш от кутията, защото се свързват чрез Bluetooth с твоите Galaxy устройства, за да влезеш в ритъма за пълен успех. Работата с тези слушалки е бърза и интуитивна.
Благодарение на приложението SmartThings на Samsung инсталацията е още по-лесна. Ако имаш Samsung с Android 7.1.1 или по-нов, ще се визуализира изскачащ прозорец, веднага щом слушалките бъдат засечени. Ако не го виждаш - увери се, че приложението SmartThings е актуализирано с последната версия.

Samsung и AKG обединяват сили за още по-добър звук


Специалистите по звукова акустика на AKG са настроили Galaxy Buds така, че да се създаде изключително богат, жив звук с висока резолюция, който те пренася най-отпред пред сцената, дори и да не си там. Не се подлъгвай по размерите на своите Galaxy Buds. Въпреки че са компактни, те са способни да пресъздадат атмосферата на истински концерт.
Galaxy Buds се отличават с нов подобрен дизайн, благодарение на който са толкова компактни, че се събират удобно с останалите неща, които носиш. Освен това се предлагат в стандартни цветове, за да се слеят перфектно с ежедневието ти.

Galaxy Buds са перфектни за разговори


Адаптивната технология за микрофон от следващо поколение изпраща фоновия шум назад в миналото. Galaxy Buds разпознават заобикалящата те среда и превключват между външни и вътрешни микрофони, за да изключат външните шумове от разговора ти.
Бъди в крачка с всичко, което се случва около теб. Galaxy Buds ти позволяват бързо да превключваш фокуса си върху това, което те заобикаля, без да се налага да ги сваляш, за да не пропуснеш нищо от случващото се.

с абонамент за:
Виж всички тарифни планове

с абонамент за:
Абонаментен планЦена на изплащане
за устройство
Месечна такса за
абонаментен план
Общо такси на месец за
устройство и абонаментен план
A1 ONE Unlimited 5XLинформация
препоръчителен план
3.50 лв.
52.99
A1 ONE Unlimited 4XLинформация
3.50 лв.
39.99
A1 ONE Unlimited 3XLинформация
4.50 лв.
35.99
A1 ONE Unlimited 2XLинформация
5.50 лв.
30.99
6.50 лв.
26.99
9.50 лв.
22.99
10.50 лв.
17.99
10.99 лв.
13.99
Цена при запазване на настоящ абонаментен планинформация
10.99 лв.
0.00
Виж всички тарифни планове
 • Всички цени са с ДДС.
 • Посочените цени в брой са валидни при сключване на нов абонамент за съответния тарифен план за срок от 2 години. Цените на изплащане са за месечни вноски по договор за продажба на изплащане за срок от 2 години и нов 2-годишен абонамент за посочения тарифен план.
 • Офертите за закупуване на устройство важат за нови и за настоящи клиенти с изтекъл или изтичащ в рамките на три месеца договор за абонаментния план.
 • Офертата за продажба в брой или на изплащане е валидна за лица, които към датата на сключване на договора за продажба в брой или на изплащане нямат непогасени задължения към А1 България; и за които е налице положителна оценка на кредитоспособността, която позволява сключване на договор при условия на разсрочено плащане на съответната стойност или продажба в брой. Ако клиентът не отговаря на едно от посочените условия, същият не може да сключи договор за продажба на изплащане или продажба в брой.
 • Съществуващ клиент може да закупи устройство на промоционална цена със запазване на текущия план за срок от нови 2 години. Цените са видими на сайта на А1 България ,както в брой, така и на изплащане.
 • При покупка на устройство с предплатен пакет се заплаща цената на устройството без тарифен план и стойността на предплатения пакет.
 • За повече информация: *88 и в магазините на А1 България или партньорската мрежа.