Samsung Galaxy Watch BT 46mm
Galaxy Watch BT 46mm

Samsung Galaxy Watch BT 46mm

Цена на изплащане:15,99 лв./мес.
Цена в брой:309,98 лв.


Бонус външна батерия


Видео магазин


Доставка в същия
ден

 • Изберете цвят:
 • 1.3" (3.30см) Full-Color AOD дисплей
 • 4GB вградена памет, 768MB RAM
 • OS Tizen 4.0
 • Батерия 472mAh, BT4.2, Wi-Fi, NFC, A-GPS/Glonnas

Samsung Galaxy Watch 46 mm

Новата дефиниция за автентичност


Съчетай Galaxy Watch със стила си на живот чрез автентичното разнообразие от циферблати с ефект за дълбочина и осветеност. Кръглият циферблат, сенките на стрелките и тиктакащият звук му придават усещане за истински часовник. Изрази себе си чрез своя собствен Galaxy Watch. Към това трябва да добавим и персонализиран циферблат, за да съответства наистина на стила ти на живот.
Остани свързан по-дълго време. Това е посланието на Samsung Galaxy Watch. Характеристиките на смарт часовник и естественото усещане за аналогов часовник в едно. Galaxy Watch те свързва със света около теб.

Galaxy Watch e винаги включен


С Galaxy Watch с винаги включен дисплей, не е необходимо да натискаш бутон или да завърташ пръстена, за да видиш колко е часа. Настрой sAMOLED дисплея да е включен през цялото време, за да виждаш часа независимо дали е ден или нощ.
Не се тревожи за батерията. Можеш да позволиш на зарядното си устройство да си почине през нощта от време на време. Чрез дългия живот на батерията само с едно зареждане Galaxy Watch се справя успешно с обаждания, музика и други функции без особени проблеми.

Galaxy Watch е твоят личен треньор


В ролята на твой личен треньор, Galaxy Watch ти позволява да спортуваш повече без много предварителни планове. Часовникът ти може да измерва твоя сърдечен ритъм и да проследява шест дейности, когато спортуваш. Избери още опции, за да измерваш до 39+ вида дейности и други занимания, докато преминаваш от едно към друго.
Galaxy Watch работи в перфектен синхрон с приложението Samsung Health. С негова помощ можеш да следиш показателите си и да преценяваш ефективността на тренировките си.

с абонамент за:
Виж всички тарифни планове

с абонамент за:
Абонаментен планЦена на изплащане
за устройство
Месечна такса за
абонаментен план
Общо такси на месец за
устройство и абонаментен план
A1 ONE Unlimited 5XLинформация
препоръчителен план
15.99 лв.
52.99
A1 ONE Unlimited 4XLинформация
15.99 лв.
39.99
A1 ONE Unlimited 3XLинформация
16.99 лв.
35.99
A1 ONE Unlimited 2XLинформация
18.99 лв.
30.99
19.99 лв.
26.99
20.99 лв.
22.99
22.99 лв.
17.99
23.99 лв.
13.99
Цена при запазване на настоящ абонаментен планинформация
23.99 лв.
0.00
Виж всички тарифни планове
Производител:SamsungМодел:Galaxy Watch BT 46mm
Батерия:472 mAh
 • Всички цени са с ДДС.
 • Посочените цени в брой са валидни при сключване на нов абонамент за съответния тарифен план за срок от 2 години. Цените на изплащане са за месечни вноски по договор за продажба на изплащане за срок от 2 години и нов 2-годишен абонамент за посочения тарифен план.
 • Офертите за закупуване на устройство важат за нови и за настоящи клиенти с изтекъл или изтичащ в рамките на три месеца договор за абонаментния план.
 • Офертата за продажба в брой или на изплащане е валидна за лица, които към датата на сключване на договора за продажба в брой или на изплащане нямат непогасени задължения към А1 България; и за които е налице положителна оценка на кредитоспособността, която позволява сключване на договор при условия на разсрочено плащане на съответната стойност или продажба в брой. Ако клиентът не отговаря на едно от посочените условия, същият не може да сключи договор за продажба на изплащане или продажба в брой.
 • Съществуващ клиент може да закупи устройство на промоционална цена със запазване на текущия план за срок от нови 2 години. Цените са видими на сайта на А1 България ,както в брой, така и на изплащане.
 • При покупка на устройство с предплатен пакет се заплаща цената на устройството без тарифен план и стойността на предплатения пакет.
 • За повече информация: *88 и в магазините на А1 България или партньорската мрежа.