Huawei Watch GT 2e

WATCH GT 2e, наследника на GT 2, е оборудван с повече спортни функционалности. С още по-минималистична визия, корпус от неръждаема стомана, 5АТМ водоустойчивост до 50м дълбочина) GT 2e е перфектния спортен смарт асистент.

С GT 2e вече имаш на разположение цели 85 спортни режима, с които да можеш да проследяваш постиженията си плюс още възможности за персонализация. GT 2e вече автоматично прихваща началото на тренировката ти.

Huawei FreeLace

HUAWEI FreeLace са Bluetooth слушалки, създадени за спорт и работят безупречно благодарение на технология Huawei HiPair за бързо свързване.

И те имат водоустойчив дизайн, а батерията издържа до 18 часа музика с едно пълно зареждане и работи с Fast-charge, което значи, че дори само 5 минутно зареждане от телефона предоставя цели 4 часа ползване.

Huawei smart-scale AH100

Умния кантар на HUAWEI работи в комплимент към спортното оборудване като всички данни се синхронизират със смартфона през специално разработеното HUAWEI Body-Fat Scale приложение.

Така потребителите имат лесен достъп до подробен здравен анализ с данни по 9 телесни показателя, а везната поддържа до 10 индивидуални регистрирани потребителя, които сама разпознава автоматично. Този смарт кантар ти предлага удобен начин за точно следене и бързо измерване на показателите ти, в допълнение към красивия му, модерен дизайн.


с абонамент за:
Виж всички тарифни планове

с абонамент за:
Абонаментен планЦена на изплащане
за устройство
Месечна такса за
абонаментен план
Общо такси на месец за
устройство и абонаментен план
Unlimited 39,99информация
1 лв.
39.99 20 лв.
Unlimited 29,99информация
3.50 лв.
29.99 15 лв.
1.50 лв.
40.99 34.99 лв.
3.50 лв.
35.99 29.99 лв.
3.99 лв.
30.99 24.99 лв.
6.99 лв.
25.99 19.99 лв.
Цена при запазване на настоящ абонаментен планинформация
7.99 лв.
0.00
Виж всички тарифни планове
  • Сиcтeмните eзици на устройството зависят от производителя, версията на операционната система и региона
  • Всички цени са с ДДС.
  • Посочените цени в брой са валидни при сключване на нов абонамент за съответния тарифен план за срок от 2 години. Цените на изплащане са за месечни вноски по договор за продажба на изплащане за срок от 2 години и нов 2-годишен абонамент за посочения тарифен план.
  • Офертите за закупуване на устройство важат за нови и за настоящи клиенти с изтекъл или изтичащ в рамките на три месеца договор за абонаментния план.
  • Офертата за продажба в брой или на изплащане е валидна за лица, които към датата на сключване на договора за продажба в брой или на изплащане нямат непогасени задължения към А1 България; и за които е налице положителна кредитна оценка, която позволява сключване на договор на изплащане за съответната стойност или продажба в брой. Ако клиентът не отговаря на едно от посочените условия, възможността за предоставяне на устройство в брой или по договор на изплащане, може да бъде ограничена или отказана, за което клиентът се уведомява.
  • Съществуващ клиент може да закупи устройство на промоционална цена със запазване на текущия план за срок от нови 2 години. Цените са видими на сайта на А1 България ,както в брой, така и на изплащане.
  • При покупка на устройство с предплатен пакет се заплаща цената на устройството без тарифен план и стойността на предплатения пакет.
  • За повече информация: *88 и в магазините на А1 България или партньорската мрежа.