с абонамент за:
Виж всички тарифни планове

с абонамент за:
Абонаментен планЦена на изплащане
за устройство
Месечна такса за
абонаментен план
Общо такси на месец за
устройство и абонаментен план
Unlimited Ultraинформация
препоръчителен план
24.99 20.99 лв.
59.99 30 лв.
Unlimited 49,99информация
27.99 24.99 лв.
49.99 25 лв.
Unlimited 39,99информация
29.99 27.99 лв.
39.99 20 лв.
Unlimited 29,99информация
32.99 лв.
29.99 15 лв.
30.99 лв.
40.99 34.99 лв.
32.99 лв.
35.99 29.99 лв.
33.99 лв.
30.99 24.99 лв.
38.99 лв.
25.99 19.99 лв.
Цена при запазване на настоящ абонаментен планинформация
39.99 лв.
0.00
Виж всички тарифни планове
 • Посочените промоционални цени на посочените модели смартфони и смарт часовници са валидни при покупка в брой или на изплащане (след оценка на кредитоспособността) в пакет с нов 2-годишен абонамент за посочения тарифен план за периода 1-28.02.2023 или до изчерпване на количествата. Наличностите са ограничени.
 • Сиcтeмните eзици на устройството зависят от производителя, версията на операционната система и региона
 • Всички цени са с ДДС.
 • Посочените цени в брой са валидни при сключване на нов абонамент за съответния тарифен план за срок от 2 години. Цените на изплащане са за месечни вноски по договор за продажба на изплащане за срок от 2 години и нов 2-годишен абонамент за посочения тарифен план.
 • Офертите за закупуване на устройство важат за нови и за настоящи клиенти с изтекъл или изтичащ в рамките на три месеца договор за абонаментния план.
 • Офертата за продажба в брой или на изплащане е валидна за лица, които към датата на сключване на договора за продажба в брой или на изплащане нямат непогасени задължения към А1 България; и за които е налице положителна кредитна оценка, която позволява сключване на договор на изплащане за съответната стойност или продажба в брой. Ако клиентът не отговаря на едно от посочените условия, възможността за предоставяне на устройство в брой или по договор на изплащане, може да бъде ограничена или отказана, за което клиентът се уведомява.
 • Съществуващ клиент може да закупи устройство на промоционална цена със запазване на текущия план за срок от нови 2 години. Цените са видими на сайта на А1 България ,както в брой, така и на изплащане.
 • При покупка на устройство с предплатен пакет се заплаща цената на устройството без тарифен план и стойността на предплатения пакет.
 • За повече информация: *88 и в магазините на А1 България или партньорската мрежа.

Ето какво трябва да знаете, преди да използвате приложението за ЕКГ:

 • За да се възползва от функционалността, потребителят на Huawei GT 3 Pro часовник трябва да има регистририран Huawei ID в България, като функционалността е директно налична в Huawei health приложението, без нужда от допълнително обновяване версията на приложението или софтуера на часовника.
 • Приложението за ЕКГ не трябва да се използва за никакви диагностични цели. Приложението за ЕКГ не може да диагностицира сърдечни заболявания или да търси признаци на инфаркт.
 • Приложението за ЕКГ не е предназначено да замени традиционните методи за диагностика или лечение от квалифициран медицински специалист. Ако мислите, че имате нужда от спешна медицинска помощ, незабавно се свържете с местните служби за спешна помощ за диагностика и препоръки.
 • НЕ променяйте лекарствата или дозите си, без първо да се консултирате със своя лекар.
 • НЕ тълкувайте и не предприемайте клинични действия въз основа на измерванията на приложението за ЕКГ без предварителна консултация с квалифициран медицински специалист и без използване на съответната медицинска диагностика