A1 Alpha + прозрачен калъф
Alpha + прозрачен калъф

Достъпен, практичен и издръжлив - това е А1 Alpha

Вторият модел от серията смартфони на А1 впечатлява с елегантен дизайн


Вторият модел от портфолиото смартфони на А1, наследник на успешния A1 Smart N9 идва с подобрени характерситики и обновен дизайн, за да отговори на високи изисквания на съвременния потребител. Устройството се предлага в два цвята - изчистено черно и стилен тюркоаз.
Благодарение на своя почти безрамков дисплей, A1 Alpha има не само изискан вид, но и ти дава възможност да се насладиш на изображенията максимално. А определенои има на какво да се наслаждаваш - все пак говорим за 6,26-инчов HD+ IPS дисплей.

Двойна камера с изкуствен интелект


Когато говорим за камерата е най-добре да говорим в цифри. Дори и да не си запален фотограф, с един нов A1 Alpha в ръка бързо ще откриеш предимствата на това да разполагаш с 13-мегапикселова камера. Ще ти е трудно да направиш размазана снимка, благодарение на функцията за автофокус и допълнинителният сензор за дълбочина.
И това е само едната страна на A1 Alpha. Отпред разполагаш с 8-мегапикселова селфи камера. В допълнение на това трябва да споменем и за множеството функции и специални ефекти, с които могат да се обработват снимките.

А1 Alpha e бърз и мощен


Не трябва да си мислиш, че телефон за скромна цена означава непременно компромиси с качеството на процесора. А1 Alpha разполага с бърз осемядрен процесор, който може сам да оптимизира процесите и употребата на приложения за оптимално натоварване на оперативната памет и на батерията.
Говорейки за батерията - тя разполага със солидните 3200 mAh, благодарение на които можеш да използваш телефона си с часове наред. Тя работи в страхотен синхрон с процесора, което ти позволява да работиш с устройството си по-дълго с едно зареждане.

с абонамент за:
Виж всички тарифни планове

с абонамент за:
Абонаментен планЦена на изплащане
за устройство
Месечна такса за
абонаментен план
Общо такси на месец за
устройство и абонаментен план
A1 ONE Unlimited 4XLинформация
1.50 лв.
39.99
A1 ONE Unlimited 3XLинформация
2.50 лв.
35.99
A1 ONE Unlimited 2XLинформация
3.99 лв.
30.99
5.50 лв.
26.99
7.50 лв.
22.99
9.50 лв.
17.99
10.50 лв.
13.99
Цена при запазване на настоящ абонаментен планинформация
10.50 лв.
0.00
Виж всички тарифни планове
Производител:A1Модел:Alpha + прозрачен калъф
Размер:151.7 x 75.8 x 8.1 ммТегло:150 g
Батерия:3 200 mAh
Размер на дисплея:6.26Технология на дисплея:IPS LCD
Резолюция:HD+, 720x1520
Процесор:ОсемядренЧестота на процесора:1.6 GHz + 1.2 GHz
Размер и вид на карта памет:до 256 GB Оперативна памет:3 GB
Вградена памет:64 GBКарта памет:Да
Задна камера:13 МР + 2 МРВидеозапис основна камера:да
Предна камера:8 MP
Мрежи: 4G:LTE Band 1/3/7/8/20/384G поддръжка:Да
Мрежи: 5G:не поддържаWi-Fi:Wi-Fi hotspot
Мрежи: 2G:GSM 850/900/1800/1900 MHzМрежи: 3G:UMTS 850/900/1900/2100 MHz
Bluetooth:ДаUSB:Да
SIM карта:Nano-SIMДве SIM карти:Да
Безжичен пренос на информация (NFC):ДаЧетец на пръстов отпечатък:Да
  • Всички цени са с ДДС.
  • Посочените цени в брой са валидни при сключване на нов абонамент за съответния тарифен план за срок от 2 години. Цените на изплащане са за месечни вноски по договор за продажба на изплащане за срок от 2 години и нов 2-годишен абонамент за посочения тарифен план.
  • Офертите за закупуване на устройство важат за нови и за настоящи клиенти с изтекъл или изтичащ в рамките на три месеца договор за абонаментния план.
  • Офертата за продажба в брой или на изплащане е валидна за лица, които към датата на сключване на договора за продажба в брой или на изплащане нямат непогасени задължения към А1 България; и за които е налице положителна кредитна оценка, която позволява сключване на договор на изплащане за съответната стойност или продажба в брой. Ако клиентът не отговаря на едно от посочените условия, възможността за предоставяне на устройство в брой или по договор на изплащане, може да бъде ограничена или отказана, за което клиентът се уведомява.
  • Съществуващ клиент може да закупи устройство на промоционална цена със запазване на текущия план за срок от нови 2 години. Цените са видими на сайта на А1 България ,както в брой, така и на изплащане.
  • При покупка на устройство с предплатен пакет се заплаща цената на устройството без тарифен план и стойността на предплатения пакет.
  • За повече информация: *88 и в магазините на А1 България или партньорската мрежа.