BlackBerry KEY2
KEY2

BlackBerry KEY2

Цена на изплащане:36,99 лв./мес.
Цена в брой:739,99 лв.


Бонус външна батерия


Видео връзка с
магазина


Доставка в същия
ден

 • 4.5" (11.43 см) IPS LCD дисплей
 • 2.2 GHz - четириядрен процесор + 1.8GHz - четириядрен процесор
 • 12MP + 12MP основна камера и 8MP селфи камера
 • 128GB вградена памет, 6GB RAM
 • сензор за пръстови отпечатъци, комбинирана физическа и тъч клавиатура, висока степен на защита на личната информация

Една легенда се завръща

BlackBerry KEY2. С клавиатура, разбира се!


Това е BlackBerry. Няма как да сбъркаш уникалния дизайн на марката, която създаде едни от първите наистина "умни" телефони. BlackBerry KEY2 не се страхува да експериментира и да поставя под въпрос неща, които съвременните производители на смартфони приемат за даденост. Свършила ли е епохата на клавиатурите? BlackBerry KEY2 не мисли така. Освен иконичния му дизайн, клавиатурата носи и някои практически ползи за работа.
Дали KEY 2 ще е достатъчен, за да обърне тренда в цялата индустрия е трудно да се каже. Но не е и толкова важно, защото телефоните BlackBerry и техните собственици никога не са се страхували да са различни. Трябва да кажем и че устройството е въоръжено с 4.5 инчов (11.43 см) дисплей, който е повече от достатъчен за работа.

Първата двойна камера на BlackBerry


BlackBerry KEY2 показва, че марката не смята да остане обърната носталгично към миналото. Най-сериозното доказателство за това е първата двойна камера, слагана някога в BlackBerry. Със своите функции и няколко режима на снимане, бързо ще се превърне в твой незаменим помощник в увековечаването на важните мигове.
Ако трябва да говорим в цифри - камерата на BlackBerry KEY2 има 12MP + 12MP, както и възможност за заснемане на 4К видео в 30 кадъра в секунда. Не е нужно да си на "ти" с техническата терминология, за да разбереш, че това са повече от добри показатели

KEY2 издържа 2 дни с едно зареждане


Разбира се, издръжливостта на батерията на всеки смартфон зависи от интензивността, с която го използваш. BlackBerry KEY2 обаче е готов да направи смело обещание. Това е телефон готов за работа. За много работа. И може да издържи 2 дни с едно зареждане.
Капацитетът й е от солидните 3500 mAh, благодарение на които можеш да използваш телефона си с часове наред. Осемядреният процесор разпределя натоварването, за да можеш да мултитаскваш и същевременно да щадиш устройството си.

с абонамент за:
Виж всички тарифни планове

с абонамент за:
Абонаментен планЦена на изплащане
за устройство
Месечна такса за
абонаментен план
Общо такси на месец за
устройство и абонаментен план
A1 ONE Unlimited 5XLинформация
препоръчителен план
36.99 лв.
52.99
A1 ONE Unlimited 4XLинформация
38.99 лв.
39.99
A1 ONE Unlimited 3XLинформация
39.99 лв.
35.99
A1 ONE Unlimited 2XLинформация
41.99 лв.
30.99
42.99 лв.
26.99
43.99 лв.
22.99
44.99 лв.
17.99
45.99 лв.
13.99
Цена при запазване на настоящ абонаментен планинформация
44.99 лв.
0.00
Виж всички тарифни планове
Производител:BlackBerryМодел:KEY2
Размер:151.4 x 71.8 x 8.5 ммТегло:156 г.
Батерия:3 500 mAh
 • Всички цени са с ДДС.
 • Посочените цени в брой са валидни при сключване на нов абонамент за съответния тарифен план за срок от 2 години. Цените на изплащане са за месечни вноски по договор за продажба на изплащане за срок от 2 години и нов 2-годишен абонамент за посочения тарифен план.
 • Офертите за закупуване на устройство важат за нови и за настоящи клиенти с изтекъл или изтичащ в рамките на три месеца договор за абонаментния план.
 • Офертата за продажба в брой или на изплащане е валидна за лица, които към датата на сключване на договора за продажба в брой или на изплащане нямат непогасени задължения към А1 България; и за които е налице положителна оценка на кредитоспособността, която позволява сключване на договор при условия на разсрочено плащане на съответната стойност или продажба в брой. Ако клиентът не отговаря на едно от посочените условия, същият не може да сключи договор за продажба на изплащане или продажба в брой.
 • Съществуващ клиент може да закупи устройство на промоционална цена със запазване на текущия план за срок от нови 2 години. Цените са видими на сайта на А1 България ,както в брой, така и на изплащане.
 • При покупка на устройство с предплатен пакет се заплаща цената на устройството без тарифен план и стойността на предплатения пакет.
 • За повече информация: *88 и в магазините на А1 България или партньорската мрежа.