Huawei P30 Pro 6\128GB
P30 Pro 6\128GB

Huawei P30 Pro 6\128GB

Цена на изплащане:48,99 лв./мес.
Цена в брой:949,99 лв.


Бонус външна батерия


Видео връзка с
магазина


Доставка в същия
ден

 • Изберете цвят:
 • 6.47" (16.43 см) FHD+ OLED дисплей
 • 2.6 GHz двуядрен + 1.92 GHz двуядрен процесор + 1.8 GHz четириядрен процесор
 • 40MP + 20MP + 8MP+ TOF основна Leica камера и 32MP селфи камера
 • 128GB вградена памет, 6GB RAM
 • вграден в диплея сензор за пръстови отпечатъци, четворна Leica камера с TOF сензор, IP68

Huawei P30 Pro - смартфонът, който променя правилата

Твоят нов, личен професионален фотограф е тук


Черпейки вдъхновение от безкрайните небеса, Huawei P30 Pro се превръща в огледало на смайващия цвят на светлината и пространството. Стани свидетели на красотата на розовата зора, небето в светъл ден, тайнствената Аврора и тъмнината на нощта.
Изящната елегантност на двойния 3D извит стъклено корпус превръща Huawei P30 Pro в истинско произведение на изкуството.6.47’’ OLED дисплей. Задръж удобно HUAWEI P30 Pro с една ръка, а усъвършенстваният, вграден в екрана сензор за пръстови отпечатъци, ще го отключи на мига.

Камерата. Истинското бижу, вградено в P30 Pro


Увеличи мащаба, за да изследваш тайните на небесата през нощта, наблюдавай орела, който се рее над дърветата или изследвай фините детайли на кристалите. Улови най-доброто на мига и създавай своя визия за бъдещето. Huawei P30 Pro поставя нов връх в мобилната фотография.
Осмели се да впечатляваш. Системата с четворна Leica камера предлага начин на снимане, който ще ти помогне да видиш света в неговата цялост. Тази ненадмината система със супер камера включва обектив SuperZoom, 40 MP камера със супер сензори, 20 MP ултраширокоъгълен обектив и HUAWEI TOF камера, която ти дава свободата да запазиш невероятните си моменти.

Huawei P30 e готов за приключения


За любителите на приключения Huawei P30 Pro e подготвил още изненади. Той е защитен от пръски вода и прах, за което свидетелства и сертификатът IP68. Внезапните пръски и водни капки вече не представляват опасност за теб. Това е устройство, което спокойно можеш да вземеш със себе си навън, на разходка сред природата или на плажа.
Освен това може да си сигурен, че твоя нов смартфон няма да те изостави в неподходящ момент. Ще можеш да работиш и да се забавляваш по-дълго от вскякога с издръжливата батерията с внушителен капацитет от 4200 mAh. Тя работи съвместно с иновативна енергоспестяваща технология, което позволява още повече забавления с едно зареждане и оптимална работа на устройството.

с абонамент за:
Виж всички тарифни планове

с абонамент за:
Абонаментен планЦена на изплащане
за устройство
Месечна такса за
абонаментен план
Общо такси на месец за
устройство и абонаментен план
A1 ONE Unlimited 5XLинформация
препоръчителен план
48.99 лв.
52.99
A1 ONE Unlimited 4XLинформация
49.50 лв.
39.99
A1 ONE Unlimited 3XLинформация
49.99 лв.
35.99
A1 ONE Unlimited 2XLинформация
50.50 лв.
30.99
51.99 лв.
26.99
52.99 лв.
22.99
53.99 лв.
17.99
55.99 лв.
13.99
Цена при запазване на настоящ абонаментен планинформация
53.99 лв.
0.00
Виж всички тарифни планове
Производител:HuaweiМодел:P30 Pro 6\128GB
Размер:158.1 x 73.4 x 8.41 mmТегло:192 г.
Батерия:4 200 mAh

За да активирате достъпа до данни в Мобилната мрежа, е необходимо да сложите отметка на опция „Мобилни данни“ от „Настройки“ → „Още“→ “Мобилна мрежа“ → „Мобилни данни“ → Включено.

Ако апаратът е с 2 SIM, от „Настройки“ → “Управление на две карти“ (избира се SIM1 или SIM2)→ „Мобилни данни по подразбиране“ → Избира се SIM от която ще се използва Интернет.

За достъп до мобилни данни в роуминг : „Настройки“ → „Още“→ “Мобилна мрежа“ →„Мобилни данни“ и „Данни в роуминг“ → Включено.

Необходимо е Wi-Fi да е изключен от „Настройки“ → Wi-Fi → Изключено.

 • Всички цени са с ДДС.
 • Посочените цени в брой са валидни при сключване на нов абонамент за съответния тарифен план за срок от 2 години. Цените на изплащане са за месечни вноски по договор за продажба на изплащане за срок от 2 години и нов 2-годишен абонамент за посочения тарифен план.
 • Офертите за закупуване на устройство важат за нови и за настоящи клиенти с изтекъл или изтичащ в рамките на три месеца договор за абонаментния план.
 • Офертата за продажба в брой или на изплащане е валидна за лица, които към датата на сключване на договора за продажба в брой или на изплащане нямат непогасени задължения към А1 България; и за които е налице положителна оценка на кредитоспособността, която позволява сключване на договор при условия на разсрочено плащане на съответната стойност или продажба в брой. Ако клиентът не отговаря на едно от посочените условия, същият не може да сключи договор за продажба на изплащане или продажба в брой.
 • Съществуващ клиент може да закупи устройство на промоционална цена със запазване на текущия план за срок от нови 2 години. Цените са видими на сайта на А1 България ,както в брой, така и на изплащане.
 • При покупка на устройство с предплатен пакет се заплаща цената на устройството без тарифен план и стойността на предплатения пакет.
 • За повече информация: *88 и в магазините на А1 България или партньорската мрежа.