Samsung Galaxy S10
Samsung Galaxy S10
Samsung Galaxy S10
Samsung Galaxy S10
Samsung Galaxy S10
Samsung Galaxy S10
Samsung Galaxy S10
Samsung Galaxy S10
Samsung Galaxy S10
Samsung Galaxy S10
Samsung Galaxy S10
Samsung Galaxy S10
Samsung Galaxy S10
Samsung Galaxy S10
1 Измерен по диагонал, размерът на екран на Galaxy S10e е 5.8” по цялата ширина на правоъгълника и 5.6” с отчитане на заоблените ръбове; размерът на екрана на Galaxy S10 е 6.1" за целия правоъгълник и 6.0" с отчитане на заоблените ръбове; а размерът на екрана на Galaxy S10+ е 6.4" за целия правоъгълник и 6.3" с отчитане на заоблените ръбове; реалната зона на възпроизвеждане е по-малка заради заоблените ръбове и отвора за камерата.
2 Прецизността на интелигентната камера може да варира в зависимост от условията на заснемане, включително наличието на няколко обекта, условията на слабо осветление, липсата на фокус или ако обектите се движат.
3 Безжичното PowerShare споделяне е ограничено до смартфони на Samsung и други марки с безжично зареждане WPC Qi, като например Galaxy S9, S9+, S8, S8+, S8 Active, S7, S7 edge, S7 Active, S6, S6 edge, S6 Active, S6 edge+, Note9, Note8, Note FE, Note5 и смарт аксесоари, като Galaxy Watch Active, Gear Sport, Gear S3, Galaxy Watch и Galaxy Buds. Възможно е да не работи с определени аксесоари, калъфи и устройства на други марки. Възможно е да се отрази на приемането на обаждания или услугата за пренос на данни в зависимост от условията на мрежата.
4 Въз основата на резултати от изпитвания в лаборатории на Samsung серията Galaxy S10 може да се зареди с 27-36% по-бързо от Galaxy S9. Времето за зареждане зависи от специфичния модел (Galaxy S10e, S10 и S10+). Предлага се единствено с безжично зарядно устройство Duo Pad. Продава се отделно. Реалната скорост на зареждане може също да зависи от действителната употреба, условията на зареждане и други фактори.
5 Бързото безжично зарядно устройство 2.0 се предлага единствено с устройства Samsung, които поддържат безжично зареждане 10W+, като например лявата страна на безжично зарядно устройство Duo Pad. Безжичното зарядно устройство изисква електрическо захранване; моля, използвайте включените оригинален захранващ кабел и адаптер за пътуване с логото на Samsung. Използването на елементи, произведени от трети страни, може да повреди безжичното зарядно устройство Duo Pad или да удължи времето за зареждане.
6 По-бързо от предишните Wi-Fi протоколи. Поддръжката на WI-FI 6 може да не е налична в зависимост от страната или региона, в който живеете.
7Действителната скорост може да се различава в зависимост от държавата, оператора и средата, която заобикаля потребителя.

с абонамент за:
Виж всички тарифни планове

с абонамент за:
Абонаментен планЦена на изплащане
за устройство
Месечна такса за
абонаментен план
Общо такси на месец за
устройство и абонаментен план
A1 ONE Unlimited 5XLинформация
препоръчителен план
49.99 лв.
52.99
A1 ONE Unlimited 4XLинформация
53.99 лв.
39.99
A1 ONE Unlimited 3XLинформация
54.99 лв.
35.99
A1 ONE Unlimited 2XLинформация
57.99 лв.
30.99
59.99 лв.
26.99
61.99 лв.
22.99
64.99 лв.
17.99
66.99 лв.
13.99
Цена при запазване на настоящ абонаментен планинформация
66.99 лв.
0.00
Виж всички тарифни планове
Производител:SamsungМодел:Galaxy S10+
Размер:157.6 x 74.1 x 7.8 mmТегло:175 г.
Батерия:4 100 mAh

За да активирате достъпа до данни в Мобилната мрежа, е необходимо да сложите отметка на опция „Мобилни данни“ от „Настройки“ → „Мобилни данни“ → Включено.

Необходимо е Wi-Fi да е изключен от „Настройки“ → Wi-Fi → Изключено.

За достъп до мобилни данни в роуминг : „Настройки“ → „Мобилни данни“ и „Данни в роуминг“ → Включено.

  • Всички цени са с ДДС.
  • Посочените цени в брой са валидни при сключване на нов абонамент за съответния тарифен план за срок от 2 години. Цените на изплащане са за месечни вноски по договор за продажба на изплащане за срок от 2 години и нов 2-годишен абонамент за посочения тарифен план.
  • Офертите за закупуване на устройство важат за нови и за настоящи клиенти с изтекъл или изтичащ в рамките на три месеца договор за абонаментния план.
  • Офертата за продажба в брой или на изплащане е валидна за лица, които към датата на сключване на договора за продажба в брой или на изплащане нямат непогасени задължения към А1 България; и за които е налице положителна оценка на кредитоспособността, която позволява сключване на договор при условия на разсрочено плащане на съответната стойност или продажба в брой. Ако клиентът не отговаря на едно от посочените условия, същият не може да сключи договор за продажба на изплащане или продажба в брой.
  • Съществуващ клиент може да закупи устройство на промоционална цена със запазване на текущия план за срок от нови 2 години. Цените са видими на сайта на А1 България ,както в брой, така и на изплащане.
  • При покупка на устройство с предплатен пакет се заплаща цената на устройството без тарифен план и стойността на предплатения пакет.
  • За повече информация: *88 и в магазините на А1 България или партньорската мрежа.