Xiaomi Mi 8 Pro
Mi 8 Pro

Xiaomi Mi 8 Pro

Цена на изплащане:41,99 лв./мес.
Цена в брой:869,99 лв.
 • 6.21” (15.77 см) sAMOLED дисплей
 • 2.8 GHz осемядрен процесор
 • 12 MP + 12 MP основна камера и 20 MP селфи камера
 • 128 GB вградена памет, 8 GB RAM
 • вграден в дисплея сензор за пръстов отпечатък

Xiaomi Mi 8 Pro - смели решения в дизайна


Xiaomi Mi 8 изпъква от останалите със своя иновативен дизайн. И не няма да говорим за ергономичната форма, извитите ъгли и преливащият се 6.21-инчов дисплей. Нещото, което отличава този смартфон от всички е смелото решение за прозрачен заден капак, с който можеш да видиш вътрешните компненти на устройството. Xiaomi няма какво да крие от теб и е винаги готов за работа.

Нека все пак да поговорим и за дисплея на Mi 8 Pro. Пред себе си разполагаш с 15,77 см. екран, създаден по технологията Super AMOLED. С по-прости думи - можеш да си сигурен, че ще се наслаждаваш на невероятни цветове и видео с висока резолюция.

Камера, създадена за перфектните селфита.


Започваме да говорим в цифри и факти: 12MP + 12MP двойна камер, 1.4μm пиксели чувствителни към светлина и технология за автофокус Dual Pixel. Камерата на Mi 8 Pro е създадена, за да направи перфектната снимка, дори и когато си движение или светлината не е оптимална. Камерата се подпомага от програма с изкуствен интелект, който бързо ще се превърне в най-добрия приятел на любителите на фотографията.

Селфи камерата е истинско бижу на Mi 8 Pro. 20 мегапиксела обещават страхотно качество, напълно подхождащо на смартфон от високия клас. Възможностите за забавление обаче далеч не се изчерпват с това. Камерата разполага с 3D разкрасителен режим, както и с инструменти за ретуширане и коригиране на чертите в реално време. Можеш да си сигурен, че снимката ще бъде перфектна.

Mi 8 Pro ще ти достави истинско гейминг изживяване


За още по-добро гейминг изживяване смартфонът ти идва при теб с подобрени детайли на изображението. А за да си сигурен, че любимите ти игри няма да засичат, Xiaomi разполага с 128 GB вградена памет и 8 GB RAM за висока производителност. Така победата ще бъде в твоите ръце.

Причината Mi 8 Pro да работи толкова добре се корени в отличният му процесор: 8-ядрен Qualcomm® Snapdragon™ 845. Уникалният дизайн на това устройство ти позволява да надникнеш "под капака" и да видиш една перфектно смазана машина.

с абонамент за:
Виж всички тарифни планове

с абонамент за:
Абонаментен планЦена на изплащане
за устройство
Месечна такса за
абонаментен план
Общо такси на месец за
устройство и абонаментен план
A1 ONE Unlimited 5XLинформация
препоръчителен план
41.99 лв.
51.99
A1 ONE Unlimited 4XLинформация
42.99 лв.
38.99
A1 ONE Unlimited 3XLинформация
43.99 лв.
34.99
A1 ONE Unlimited 2XLинформация
44.99 лв.
29.99
45.99 лв.
25.99
47.99 лв.
21.99
48.99 лв.
16.99
49.99 лв.
12.99
Цена при запазване на настоящ абонаментен планинформация
48.99 лв.
0.00
Виж всички тарифни планове
Производител:XiaomiМодел:Mi 8 Pro
Размер:154.9 x 74.8 x 7.6 mmТегло:177 g
Батерия:3000 mAh
 • Всички цени са с ДДС.
 • Посочените цени в брой са валидни при сключване на нов абонамент за съответния тарифен план за срок от 2 години. Цените на изплащане са за месечни вноски по договор за продажба на изплащане за срок от 2 години и нов 2-годишен абонамент за посочения тарифен план.
 • Офертите за закупуване на устройство важат за нови и за настоящи клиенти с изтекъл или изтичащ в рамките на три месеца договор за абонаментния план.
 • Офертата за продажба в брой или на изплащане е валидна за лица, които към датата на сключване на договора за продажба в брой или на изплащане нямат непогасени задължения към А1 България; и за които е налице положителна оценка на кредитоспособността, която позволява сключване на договор при условия на разсрочено плащане на съответната стойност или продажба в брой. Ако клиентът не отговаря на едно от посочените условия, същият не може да сключи договор за продажба на изплащане или продажба в брой.
 • Съществуващ клиент може да закупи устройство на промоционална цена със запазване на текущия план за срок от нови 2 години. Цените са видими на сайта на А1 България ,както в брой, така и на изплащане.
 • При покупка на устройство с предплатен пакет се заплаща цената на устройството без тарифен план и стойността на предплатения пакет.
 • При определяне на цените на посочения апарат/и, в случаите на продажба на изплащане, е възможно минимално отклонение от предложената отстъпка, поради закръгляването на дължимите месечни вноски
 • За повече информация: *88 и в магазините на А1 България или партньорската мрежа.