Xiaomi Mi Mix 3
Mi Mix 3

Xiaomi Mi Mix 3

Цена на изплащане:39,99 лв./мес.
Цена в брой:839,99 лв.
 • 6.39” (16.23 см) Super AMOLED дисплей
 • 2.8 GHz осемядрен процесор
 • 12 MP + 12 MP основна камера и 24 MP+ 2 MP селфи камера
 • 128 GB вградена памет, 6 GB RAM
 • в комплект с безжично зарядно, плъзгащ се механизъм открива селфи камерата, екран без "ноч" с 93.4% съотношение ''екран към тяло''

Xiaomi Mi Mix 3 - нов стил в средния клас

Плъзгащият се механизъм е страхотна идея


Новият Mi Mix 3 има една характеристика в дизайна си, която го отличава от повечето други устройства. Смартфонът разполага с плъзгащ се механизъм, който може да се настрои, за да се използва с различни функции. Например - приплъзването надолу стартира селфи камерата. Отварянето може да се настрои и за стартиране на приложение по избор. Важно е да кажем, че Mi Mиx 3 остава все така изчистен и ергономичен, въпреки нестандартната си иновация.

Устройството на Xiaomi разполага със стилно извити ъгли и керамично покритие, което го предпазва от надраскване. Самият дисплей пък е със внушителите 6.39-инча (16.23 см). Това го прави изключително подходящ за гледане филми или видеоигри.

Камера, подкрепена от изкуствен интелект


Mi Mix 3 разполага с една от най-умните камери, слагани някога в смартфон. Xiaomi са подсилили новия си модел с изкуствен интелект, който ще ти помогне да създадеш перфектните снимки, дори и при лошо осветление. На твое разположение ще бъдат много функции, които ще те превърнат в истински професионален фотограф. Създай си свое импровизирано студийно осветление или динамичен "боке" ефект. Заснимай видео на забавен каданс или пък просто се забавлявай със страхотни селфита.

Дори и да не си технически изкушен потребител, бързо ще разбереш какво означава двойна селфи камера, с внушителните 24 + 2 мегапиксела. Това гарантира, че образът няма да бъде размазан и ще се стабилизира, дори когато снимаш в движение.

Mi Mix 3 разполага с процесор, перфектен за игри


Това е смартфон, който е направен за забавления. А при забавленията няма място за засечки и лаг. Затова на помощ идва 8 ядреният Qualcomm® Snapdragon™ 845, с който ще си сигурен, че дори най-натоварващите приложения няма да ти създават проблеми. Високата производителност на процесора е много добра новина за всички, които смятат да използват този смартфон за гейминг.

Мощният процесор работи в прекрасна синергия с издръжливата батерия. Xiaomi Mi Mix 3 поддържа възможност за безконтактно зареждане, което става изключително бързо и удобно. Капацитетът на батерията е 3 200mAh, което е повече от достатъчно за часове наред забавления.

с абонамент за:
Виж всички тарифни планове

с абонамент за:
Абонаментен планЦена на изплащане
за устройство
Месечна такса за
абонаментен план
Общо такси на месец за
устройство и абонаментен план
A1 ONE Unlimited 5XLинформация
препоръчителен план
39.99 лв.
51.99
A1 ONE Unlimited 4XLинформация
41.50 лв.
38.99
A1 ONE Unlimited 3XLинформация
41.99 лв.
34.99
A1 ONE Unlimited 2XLинформация
42.99 лв.
29.99
43.99 лв.
25.99
45.99 лв.
21.99
46.99 лв.
16.99
47.99 лв.
12.99
Цена при запазване на настоящ абонаментен планинформация
46.99 лв.
0.00
Виж всички тарифни планове
Производител:XiaomiМодел:Mi Mix 3
Размер:157.89 х 74.69 х 8.46mmТегло:218g
Батерия:3 200mAh
 • Всички цени са с ДДС.
 • Посочените цени в брой са валидни при сключване на нов абонамент за съответния тарифен план за срок от 2 години. Цените на изплащане са за месечни вноски по договор за продажба на изплащане за срок от 2 години и нов 2-годишен абонамент за посочения тарифен план.
 • Офертите за закупуване на устройство важат за нови и за настоящи клиенти с изтекъл или изтичащ в рамките на три месеца договор за абонаментния план.
 • Офертата за продажба в брой или на изплащане е валидна за лица, които към датата на сключване на договора за продажба в брой или на изплащане нямат непогасени задължения към А1 България; и за които е налице положителна оценка на кредитоспособността, която позволява сключване на договор при условия на разсрочено плащане на съответната стойност или продажба в брой. Ако клиентът не отговаря на едно от посочените условия, същият не може да сключи договор за продажба на изплащане или продажба в брой.
 • Съществуващ клиент може да закупи устройство на промоционална цена със запазване на текущия план за срок от нови 2 години. Цените са видими на сайта на А1 България ,както в брой, така и на изплащане.
 • При покупка на устройство с предплатен пакет се заплаща цената на устройството без тарифен план и стойността на предплатения пакет.
 • За повече информация: *88 и в магазините на А1 България или партньорската мрежа.