с абонамент за:

с абонамент за:
Абонаментен планЦена на изплащане
за устройство
Месечна такса за
абонаментен план
Общо такси на месец за
устройство и абонаментен план
1 лв.
16.99
4.99 лв.
13.99
Производител:AlcatelМодел:3T 8''
Размер:209.5 x 125 x 8.29 ммТегло:279 г
Размер на дисплея:8Технология на дисплея:IPS
Резолюция:1280 x 800
Процесор:Четириядрен
Размер и вид на карта памет:до 128 GBОперативна памет:1 GB
Вградена памет:16 GBКарта памет:Да
Задна камера:5 MP (интерполорана до 8 MP)Предна камера:2 MP (интерпилирана до 5 MP)
Мрежи: 4G:LTE: B1/3/7/8/20Мрежи: 2G:GSM: 850/900/1800/1900
Мрежи: 3G:UMTS: 1/2/5/8Bluetooth:Да
  • Всички цени са с ДДС.
  • Посочените цени в брой са валидни при сключване на нов абонамент за съответния тарифен план за срок от 2 години. Цените на изплащане са за месечни вноски по договор за продажба на изплащане за срок от 2 години и нов 2-годишен абонамент за посочения тарифен план.
  • Офертите за закупуване на устройство важат за нови и за настоящи клиенти с изтекъл или изтичащ в рамките на три месеца договор за абонаментния план.
  • Офертата за продажба в брой или на изплащане е валидна за лица, които към датата на сключване на договора за продажба в брой или на изплащане нямат непогасени задължения към А1 България; и за които е налице положителна кредитна оценка, която позволява сключване на договор на изплащане за съответната стойност или продажба в брой. Ако клиентът не отговаря на едно от посочените условия, възможността за предоставяне на устройство в брой или по договор на изплащане, може да бъде ограничена или отказана, за което клиентът се уведомява.
  • Съществуващ клиент може да закупи устройство на промоционална цена със запазване на текущия план за срок от нови 2 години. Цените са видими на сайта на А1 България ,както в брой, така и на изплащане.
  • При покупка на устройство с предплатен пакет се заплаща цената на устройството без тарифен план и стойността на предплатения пакет.
  • За повече информация: *88 и в магазините на А1 България или партньорската мрежа.

Други Alcatel устройства