Samsung 32M4002
32M4002

Samsung 32M4002

 • Без тарифен план
 • 32" (81 см.) LED HD TV
 • HD 1366 x 768
 • PQI 100
 • HDMI X2

Samsung 32M4002 - HD резолюция от ново поколение

Наслаждавай се на HD телевизия в цифровата епоха


След като видиш веднъж високата детайлност на телевизор с ярки и отчетливи детайли, никога няма да се върнеш към стандартната детайлност или аналоговите телевизори. Ако трябва да говорим в цифри – Samsung 32M4002 идва с HD резолюция от 1366х768 пиксела. Като добавим и иновативната LED подсветка, получаваме рецепта за страхотни и наситени цветове, както и за часове наред забавление пред „малкия“ екран.

32-инчовият Samsung идва при теб с подобрени цветове


С Wide Color Enhancer - технология за подобряване на цветовете, ще гледаш телевизия през нови очи. Телевизорът на Samsung те пренася в един свят изпълнен с цветове по-богати и наситени от всякога. Иновативната технология HyperReal Engine е мотора зад най-реалистичните цветове и кристално чистия образ на който можеш да се насладиш. Благодарение на опцията за оптимизиране и подобряване на изображението, можеш да влезнеш в картината и да се отдадеш напълно на изживяването.

Samsung са предвидили място за всичко в своя 32-инчов модел


81-сантиметра забавления – това е преводът в по-познати мерни единици. Дори неизкушените от технологиите потребители, веднага ще оценят, че това е доста добре. Това е телевизор, които успява да събере всичко необходимо. Samsung са го снабдили с USB и два HDMI порта, както и с композитен вход. Всичко това тежи скромните 4,1 килограма, така че преместването няма да ти създава затруднения.

с абонамент за:
Виж всички тарифни планове

с абонамент за:
Абонаментен планЦена на изплащане
за устройство
Месечна такса за
абонаментен план
Общо такси на месец за
устройство и абонаментен план
Виж всички тарифни планове
 • Всички цени са с ДДС.
 • Посочените цени в брой са валидни при сключване на нов абонамент за съответния тарифен план за срок от 2 години. Цените на изплащане са за месечни вноски по договор за продажба на изплащане за срок от 2 години и нов 2-годишен абонамент за посочения тарифен план.
 • Офертите за закупуване на устройство важат за нови и за настоящи клиенти с изтекъл или изтичащ в рамките на три месеца договор за абонаментния план.
 • Офертата за продажба в брой или на изплащане е валидна за лица, които към датата на сключване на договора за продажба в брой или на изплащане нямат непогасени задължения към А1 България; и за които е налице положителна оценка на кредитоспособността, която позволява сключване на договор при условия на разсрочено плащане на съответната стойност или продажба в брой. Ако клиентът не отговаря на едно от посочените условия, същият не може да сключи договор за продажба на изплащане или продажба в брой.
 • Съществуващ клиент може да закупи устройство на промоционална цена със запазване на текущия план за срок от нови 2 години. Цените са видими на сайта на А1 България ,както в брой, така и на изплащане.
 • При покупка на устройство с предплатен пакет се заплаща цената на устройството без тарифен план и стойността на предплатения пакет.
 • За повече информация: *88 и в магазините на А1 България или партньорската мрежа.