Подаване на заявка за
Партньорска оферта

Програма „Партньорство” предоставя възможност на физически лица, които са работници и служители на корпоративен (бизнес) абонат на А1 България да се възползват от преференциални условия за ползване на определени електронни съобщителни услуги (Партньорска оферта), предоставяни от компанията.

  • Задължителни условия и стъпки, за подаване на заявка

Защита на личните данни

Уважаеми клиенти, данните, които попълвате в процеса на поръчката, са необходими на А1 за подготвянето на договора за избраната от Вас услуга и за съставянето на документите, с които ще доставим Вашата пратка. Цялата информация, която попълвате е защитена чрез криптирана връзка.

Стъпка 1

Легитимация

За да се легитимирате изберете бутон “Детайли” и въведете нужната информация.

Стъпка 2

Детайли за заявката

Изберете типа заявка → изберете бутон “Детайли”, срещу полето с избраната заявка, за да попълните необходимата информация в секция “Детайли за вашата заявка”→ След попълване на полетата в секцията изберете бутон “Запази”.

Мобилни услуги

Тарифни планове за мобилни услуги

Всяко поле за заявка (“Тип заявка”) важи за един мобилен номер. Ако искате да подадете заявка за повече от един номер, попълнете съответстващия брой полета.

1

2

3

4

5
6

Мобилен интернет

Всяко поле за заявка (“Тип заявка”) важи за една SIM карта за мобилен интернет. Ако искате да подадете заявка за повече от една карта, попълнете съответстващия брой полета.

1

2

3

4

5

6

Фиксирани услуги

1
Стъпка 3

Контакти

Изберете бутон “Детайли” за да въведете контакти за връзка и адрес за доставка на документите.