a1_club_home_banner
Slide 1 of 0

Добре дошъл в А1 клуб!

Тук ще откриеш специални оферти за теб, игри с атрактивни награди, както и годишни или ексклузивни отстъпки от нашите партньори в разнообразни сфери на дейност.​ За да се възползваш от всичко това открий своята А1 клубна карта с уникален номер.
discount
Изгодни предложния от наши продукти и услуги
bonuses
Атрактивни награди и бонуси
percentage
Лесно използване на отстъпка с твоята А1 клубна карта
conditions
Персонални предложения

За А1 клубна карта

A1 клубна карта е дигитална карта, на която е изписан твоя персонален клубен номер.​ Можеш да я откриеш, след като влезеш в титулярния си профил в Моят А1 или след като се идентифицираш с номер на твоя А1 услуга и ЕГН.​ В търговските обекти на нашите партньори можеш да се възползваш от отстъпки като използваш персоналния клубен номер от картата.
club offers

Оферти от А1

Специални оферти и отстъпки от цени на смартфони и други устройства, и различни видове бонуси от нас, като знак на благодарност за твоята лоялност.
Виж офертите
partner offers

Оферти от партньори

С твоята персонална А1 клубна карта/клубен номер, можеш да се възползваш от атрактивни и разнообразни отстъпки, и ексклузивни предложения от нашите партньори в разнообразни категории като мода и красота, авто-мото, спорт и още много.
Виж офертите
game prizes

Игри с награди

Очакват те интересни игри с неустоими награди. За да се възползваш, влез в титулярния си профил в Моят А1. С А1 клуб късметът е на твоя страна!
Към игрите
mya1
Влез в профила си
Персоналната ти A1 клубна карта, игри и персонални бонуси те oчакват, след като влезеш в профила ти в Моят А1
#
А1 клуб номер
Идентифиацирай се и провери своя клубен номер. Възползай се от ексклузивни отстъпки в търговските обекти на нашите партньори и онлайн.
Друг начин за проверка на клубен номер е като изпратиш безплатен SMS на номер 1414 и ние ще ти върнем SMS с твоя А1 клуб номер.
Партньори

Често задавани въпроси