Huawei Mate 10 Pro
Mate 10 Pro

Huawei Mate 10 Pro

Цена на изплащане:19,99 лв./мес.
Цена в брой:449,99 лв.


Бонус колонка


Видео връзка с
магазина


Доставка в същия
ден

 • 6.0" (15.24 см) OLED дисплей
 • 2.36 GHz четириядрен процесор + 1.8 GHz четириядрен процесор
 • 20МP+12MP основна камера +8MP предна камера
 • 6 GB RAM, 128 GB вградена памет
 • Сензор за пръстови отпечатъци

Huawei Mate 10 Pro – безброй причини да го имаш

Изключително визуално изживяване


Външният вид на Huawei Mate 10 Pro е достатъчен, за да придобиеш представа за същността на това устройство. Иновативен, високотехнологичен, но издръжлив и готов както за работа, така и за забавления. Изключително големият 18:9 дисплей ти гарантира изключително удобство и показват в ръцете ти едно неустоимо желано устройство. Висококачествените му материали му осигуряват защита от намокряне и надраскване и същевременно изглеждат страхотно. Снабден с HUAWEI FullView дисплей, това устройство ще ти позволи да се потопиш в страхотни визуални изживявания.

Pro снимки с Huawei Mate 10 Pro


Всичко, което ти трябва за перфектната снимка е в Huawei Mate 10 Pro. Като започнем с новата Leica двойна камера с бленда f/1.6, преминем през специалния сензор за разпознаване в реално време и стигне до възможността за създаване на фотографско изображение с боке ефект. Не е нужно да си професионален фотограф, нито да разбираш всички тези термини. Истинският Pro е в ръката ти - Huawei Mate 10 Pro. Камерата разпознава формата на обектите в кадъра и сама избира най-подходящите настройки. За да направиш перфектната снимка.

Mate 10 Pro е смартфонът, който мисли като теб


Това не е голословно твърдение. От една страна, този Huawei е снабден с мощния процесор Kirin, който ти гарантира бързо извършване на всички операции, дори когато си го натоварвал продължително време. Но това не е всичко. За теб да работи невронната мрежа на Neuro Processing Unit и методът за машинно обучение, който се учи от твоите навици, за да може устройството ти да е винаги толкова бързо, колкото в първия ден от изполването му (NPU + машинно самообучение). Това е голяма крачка към създаването на изкуствен интелект, а за теб означава много забавления с практически всички приложения. Дори най-натоварващите видеоигри няма да са проблем за Huawei Mate 10 Pro. Не са проблем и чуждите езици -превеждай текст, глас, разговори и изображения на над 50 езика с помощта на изкуствения интелект в реално време.

Дори батерията на Mate 10 Pro e интелигентна


Това е телефон, готов за здрава работа. Няма значение дали смяташ да го натоварваш цял ден – батерията е там, за да издържи и да не те предаде в лош момент. 4000mАh само по себе си е сериозна заявка. В комбинация с функцията за интелигентно управление на захранването, тя ще ти осигури цял ден работа, без да се притесняваш. Функцията HUAWEI SuperCharge позволява бързо зареждане, за да управляваш оптимално времето си. Можеш да си напълно спокоен и за сигурността на батерията си. Huawei Mate 10 Pro има сертификат за сигурност TUV.

с абонамент за:
Виж всички тарифни планове

с абонамент за:
Абонаментен планЦена на изплащане
за устройство
Месечна такса за
абонаментен план
Общо такси на месец за
устройство и абонаментен план
A1 ONE Unlimited 5XLинформация
препоръчителен план
19.99 лв.
51.99
A1 ONE Unlimited 4XLинформация
22.50 лв.
38.99
A1 ONE Unlimited 3XLинформация
27.50 лв.
34.99
A1 ONE Unlimited 2XLинформация
32.50 лв.
29.99
35.99 лв.
25.99
38.99 лв.
21.99
44.50 лв.
16.99
45.99 лв.
12.99
Цена при запазване на настоящ абонаментен планинформация
44.50 лв.
0.00
Виж всички тарифни планове
Производител:HuaweiМодел:Mate 10 Pro
Размер:154.2 x 74.5 x 7.9 ммТегло:178 г
Батерия:4 000 mAh

За да активирате достъпа до данни в Мобилната мрежа, е необходимо да сложите отметка на опция „Мобилни данни“ от „Настройки“ → „Още“→ “Мобилна мрежа“ → „Мобилни данни“ → Включено.

Ако апаратът е с 2 SIM, от „Настройки“ → “Управление на две карти“ (избира се SIM1 или SIM2)→ „Мобилни данни по подразбиране“ → Избира се SIM от която ще се използва Интернет.

За достъп до мобилни данни в роуминг : „Настройки“ → „Още“→ “Мобилна мрежа“ →„Мобилни данни“ и „Данни в роуминг“ → Включено.

Необходимо е Wi-Fi да е изключен от „Настройки“ → Wi-Fi → Изключено.

 • Всички цени са с ДДС.
 • Посочените цени в брой са валидни при сключване на нов абонамент за съответния тарифен план за срок от 2 години. Цените на изплащане са за месечни вноски по договор за продажба на изплащане за срок от 2 години и нов 2-годишен абонамент за посочения тарифен план.
 • Офертите за закупуване на устройство важат за нови и за настоящи клиенти с изтекъл или изтичащ в рамките на три месеца договор за абонаментния план.
 • Офертата за продажба в брой или на изплащане е валидна за лица, които към датата на сключване на договора за продажба в брой или на изплащане нямат непогасени задължения към А1 България; и за които е налице положителна оценка на кредитоспособността, която позволява сключване на договор при условия на разсрочено плащане на съответната стойност или продажба в брой. Ако клиентът не отговаря на едно от посочените условия, същият не може да сключи договор за продажба на изплащане или продажба в брой.
 • Съществуващ клиент може да закупи устройство на промоционална цена със запазване на текущия план за срок от нови 2 години. Цените са видими на сайта на А1 България ,както в брой, така и на изплащане.
 • При покупка на устройство с предплатен пакет се заплаща цената на устройството без тарифен план и стойността на предплатения пакет.
 • За повече информация: *88 и в магазините на А1 България или партньорската мрежа.