Huawei P20 lite
P20 lite

Huawei P20 lite

Цена на изплащане:10,99 лв./мес.
Цена в брой:229,99 лв.

ПОРЪЧАЙ ОНЛАЙН И СПЕСТИ 1 абонаментна такса

 • 5.84" LTPS TFT FHD+ дисплей
 • 2.36 GHz четириядрен процесор + 1.7 GHz четириядрен процесор
 • 16MP+2MP основна камера + 16MP селфи камера
 • 64GB вградена памет, 4GB RAM
 • Стъклен корпус, FullView display 2.0, съотношение 19:9

Lite, но без компромиси

Дизайнът на P20 lite впечатлява


Тънки рамки и съотношение на страните 19:9 - това е първото, което се забелязва, когато погледнеш новия Huawei P20 Lite. Към него трябва да добавим извит панел от закалено 2.5D стъкло, със заоблени ъгли и паралелни орбити на двата продълговати края. Цялостният дизайн носи изискана и свежа елегантност, като същевременно се характеризира с удобен захват, без значение дали го ползвате за игри, гледане на видео или сърфиране. А ако някой се тревожи, че красивото не може да бъде здраво - екранът е защитен от най-съвременното Corning Gorilla Glass.

Преоткрий естествената красота на снимките с P20 lite


Huawei P20 lite предлага 16 мегапикселова предна селфи камера и 16MP + 2MP двойна основа камера. Устройството използва технология за ребалансиране на светлината, която интегрира светлината от различни източници, за да оптимизира яркостта на изображението. Камерите на смартфона могат да заснемат най-фините детайли и са чувствителни към леки промени в светлината и цвета. Благодарение на професионалния боке обектив и алгоритмите за естествена красота, задната двойна камера на Huawei P20 Lite ти позволява да заснемеш зашеметяващи портрети със студийно качество.

Перфектна интеграция между софтуер и хардуер


Huawei P20 Lite пристига с най-новия интерфейс EMUI 8.0, който, възползвайки се от интеграцията между софтуер и хардуер, оптимизира централния процесор за мощна производителност, по-интуитивна употреба и интелигентно взаимодействие между човек и машина. 8-ядрения HiSilicon Kirin 659 наследява използваният при P10 Lite Kirin 658. Ако си любител на видеоигрите или просто си готов за здрава работа - този факт определено ще ти хареса. Смартфонът идва въоръжен с 4 GB RAM-памет и 64 GB общо памет. Разбира се, можеш лесно да разшириш последната до 256 GB с помощта на micro SD карта.

с абонамент за:
Виж всички тарифни планове

с абонамент за:
Абонаментен планЦена на изплащане
за устройство
Месечна такса за
абонаментен план
Общо такси на месец за
устройство и абонаментен план
A1 ONE Unlimited 5XLинформация
препоръчителен план
10.99 лв.
50.99
A1 ONE Unlimited 4XLинформация
13.99 лв.
37.99
A1 ONE Unlimited 3XLинформация
17.50 лв.
33.99
A1 ONE Unlimited 2XLинформация
18.99 лв.
28.99
19.99 лв.
24.99
21.99 лв.
20.99
24.50 лв.
15.99
27.50 лв.
11.99
Цена при запазване на настоящ абонаментен планинформация
24.50 лв.
0.00
Виж всички тарифни планове
Производител:HuaweiМодел:P20 lite
Размер:148.6 x 71.2 x 7.4 mmТегло:145 г
Батерия:3 000 mAh

За да активирате достъпа до данни в Мобилната мрежа, е необходимо да сложите отметка на опция „Мобилни данни“ от „Настройки“ → „Още“→ “Мобилна мрежа“ → „Мобилни данни“ → Включено.

Ако апаратът е с 2 SIM, от „Настройки“ → “Управление на две карти“ (избира се SIM1 или SIM2)→ „Мобилни данни по подразбиране“ → Избира се SIM от която ще се използва Интернет.

За достъп до мобилни данни в роуминг : „Настройки“ → „Още“→ “Мобилна мрежа“ →„Мобилни данни“ и „Данни в роуминг“ → Включено.

Необходимо е Wi-Fi да е изключен от „Настройки“ → Wi-Fi → Изключено.

 • Всички цени са с ДДС.
 • Посочените цени в брой са валидни при сключване на нов абонамент за съответния тарифен план за срок от 2 години. Цените на изплащане са за месечни вноски по договор за продажба на изплащане за срок от 2 години и нов 2-годишен абонамент за посочения тарифен план.
 • Офертите за закупуване на устройство важат за нови и за настоящи клиенти с изтекъл или изтичащ в рамките на три месеца договор за абонаментния план.
 • Офертата за продажба в брой или на изплащане е валидна за лица, които към датата на сключване на договора за продажба в брой или на изплащане нямат непогасени задължения към А1 България; и за които е налице положителна оценка на кредитоспособността, която позволява сключване на договор при условия на разсрочено плащане на съответната стойност или продажба в брой. Ако клиентът не отговаря на едно от посочените условия, същият не може да сключи договор за продажба на изплащане или продажба в брой.
 • Съществуващ клиент може да закупи устройство на промоционална цена със запазване на текущия план за срок от нови 2 години. Цените са видими на сайта на А1 България ,както в брой, така и на изплащане.
 • При покупка на устройство с предплатен пакет се заплаща цената на устройството без тарифен план и стойността на предплатения пакет.
 • За повече информация: *88 и в магазините на А1 България или партньорската мрежа.