Nokia 2
2

Nokia 2

Цена в брой:1,00 лв.

ПОРЪЧАЙ ОНЛАЙН И СПЕСТИ 1 абонаментна такса

 • 5.0" HD LCD дисплей
 • 1.3 GHz четириядрен процесор
 • 8MP основна камера + 5MP селфи камера
 • 8GB вградена памет, 1GB RAM

Nokia 2 - издръжлив и елегантен смартфон


Nokia 2 е изработен от алуминий и изваян поликарбонат за повече издръжливост. Той е с елегантен и модерен дизайн и доставя първокласно качество от пръв поглед.5-инчовият HD LCD дисплей предлага впечатляващ контраст и яснота където и да отидете. Той е енергийно ефективен – независимо дали сърфираш в интернет или гледаш видео, няма нужда от притеснение, че ще изтощиш батерията.

Nokia 2 идва със сериозна за класа си камера


Nokia 2 разполага с 8-мегапикселова основна камера с автоматично разпознаване на картината и има автоматичен фокус. С 5-мегапикселовата камера, страхотните селфита са гарантирани, а с неограниченото качване в Google Photos, можете да заснемаш колкото поискаш.

В корпуса на Nokia 2 се крие доста мощност


Смартфонът ти дава 2-дневен живот на батерията от едно зареждане с мощната си батерия 4100 mAh. Честото зареждане на батерията остава в миналото. Nokia 2 има един от най-надеждните чипсети. Четири-ядреният процесор Qualcomm Snapdragon 212 осигурява безпроблемна работа, без да прави компромис с живота на батерията. Nokia 2 идва с „чист“ Android с най-новите приложения на Google и редовни месечни актуализации.

с абонамент за:
Виж всички тарифни планове

с абонамент за:
Абонаментен планЦена на изплащане
за устройство
Месечна такса за
абонаментен план
Общо такси на месец за
устройство и абонаментен план
A1 ONE Unlimited 3XLинформация
2.99 лв.
33.99
A1 ONE Unlimited 2XLинформация
3.99 лв.
28.99
4.99 лв.
24.99
6.99 лв.
20.99
7.99 лв.
15.99
9.50 лв.
11.99
Цена при запазване на настоящ абонаментен планинформация
7.99 лв.
0.00
Виж всички тарифни планове
Производител:NokiaМодел:2
Размер:143.5 x 71.3 x 9.30mmБатерия:4100 mAh

 • Всички цени са с ДДС.
 • Посочените цени в брой са валидни при сключване на нов абонамент за съответния тарифен план за срок от 2 години. Цените на изплащане са за месечни вноски по договор за продажба на изплащане за срок от 2 години и нов 2-годишен абонамент за посочения тарифен план.
 • Офертите за закупуване на устройство важат за нови и за настоящи клиенти с изтекъл или изтичащ в рамките на три месеца договор за абонаментния план.
 • Офертата за продажба в брой или на изплащане е валидна за лица, които към датата на сключване на договора за продажба в брой или на изплащане нямат непогасени задължения към А1 България; и за които е налице положителна оценка на кредитоспособността, която позволява сключване на договор при условия на разсрочено плащане на съответната стойност или продажба в брой. Ако клиентът не отговаря на едно от посочените условия, същият не може да сключи договор за продажба на изплащане или продажба в брой.
 • Съществуващ клиент може да закупи устройство на промоционална цена със запазване на текущия план за срок от нови 2 години. Цените са видими на сайта на А1 България ,както в брой, така и на изплащане.
 • При покупка на устройство с предплатен пакет се заплаща цената на устройството без тарифен план и стойността на предплатения пакет.
 • При определяне на цените на посочения апарат/и, в случаите на продажба на изплащане, е възможно минимално отклонение от предложената отстъпка, поради закръгляването на дължимите месечни вноски
 • За повече информация: *88 и в магазините на А1 България или партньорската мрежа.