Nokia 5.1
5.1

Nokia 5.1

Цена на изплащане:2,99 лв./мес.
Цена в брой:29,99 лв.

ВЗЕМИ БЕЗЖИЧНА КОЛОНКА при поръчка онлайн

 • 5.5'' (13.97 см) FHD+ IPS дисплей
 • 2.0 GHz осемядрен процесор
 • 16 MP основна камера и 8 MP селфи камера
 • 16 GB вградена памет, 2 GB RAM

Nokia 5.1 - изваян от цяло парче алуминий

Здрав и стилен смартфон от Nokia


Изваян от цяло парче алуминий, новия Nokia 5 преминава процес на прецизна машинна обработка. От елегантно заоблените ръбове до перфектния начин, по който приляга в ръката, всеки детайл издава, че Nokia са верни на високото качество и майсторската изработка.

Corning Gorilla Glass придава допълнителна здравина.Nokia 5.1 е изпълнен в три разцветки, подходящи за всеки вкус и запазващи класическия Nokia стил.

Nokia и Android обединяват сили за още по-добро преживяване


Редовните актуализации за сигурност и актуализациите на операционната система за две години означават, че новият Nokia 5 с Android One винаги ще бъде защитен и ще разполага с последните иновации на Google, като например оптимизации за Google Assistant.

Nokia 5.1 с Android One предлага софтуерно изживяване, проектирано от Google. Благодарение на удобния и лесен за употреба интерфейс има всичко, което може да ти потрябва, без нищо излишно. Така устройството работи бързо и без засечки.

Nokia 5.1 идва с по-бърза и надежда система за автофокус


Новият Nokia 5 има основна 16 MP камера с фазов автофокус - по-бърза и по-надеждна система за автофокус, с която ще уловиш всеки детайл.А предната 8 MP камера има зрително поле 84,6 градуса и може да заснеме цялата компания в един кадър. Зарадвай любителят на селфитата у теб с много нови възможности.

За да гледаш страхотни снимки ще ти трябва и страхотен дисплей. И тук Nokia 5.1 няма да те предаде. Усъвършенстваното устройство има голям Full HD+ 5.5’’ IPS дисплей с по-висока резолюция FHD+ и съотношение на страните 18:9, който е идеален за гледане на видео, сърфиране и игри.

с абонамент за:
Виж всички тарифни планове

с абонамент за:
Абонаментен планЦена на изплащане
за устройство
Месечна такса за
абонаментен план
Общо такси на месец за
устройство и абонаментен план
A1 ONE Unlimited 5XLинформация
препоръчителен план
2.99 лв.
51.99
A1 ONE Unlimited 4XLинформация
4.99 лв.
38.99
A1 ONE Unlimited 3XLинформация
4.99 лв.
34.99
A1 ONE Unlimited 2XLинформация
7.99 лв.
29.99
8.99 лв.
25.99
11.99 лв.
21.99
12.99 лв.
16.99
13.99 лв.
12.99
Цена при запазване на настоящ абонаментен планинформация
12.99 лв.
0.00
Виж всички тарифни планове
Производител:NokiaМодел:5.1
Размер:151.1 x 70.73 x 8.27 mmТегло:150 г
Батерия:2 970mAh
 • Всички цени са с ДДС.
 • Посочените цени в брой са валидни при сключване на нов абонамент за съответния тарифен план за срок от 2 години. Цените на изплащане са за месечни вноски по договор за продажба на изплащане за срок от 2 години и нов 2-годишен абонамент за посочения тарифен план.
 • Офертите за закупуване на устройство важат за нови и за настоящи клиенти с изтекъл или изтичащ в рамките на три месеца договор за абонаментния план.
 • Офертата за продажба в брой или на изплащане е валидна за лица, които към датата на сключване на договора за продажба в брой или на изплащане нямат непогасени задължения към А1 България; и за които е налице положителна оценка на кредитоспособността, която позволява сключване на договор при условия на разсрочено плащане на съответната стойност или продажба в брой. Ако клиентът не отговаря на едно от посочените условия, същият не може да сключи договор за продажба на изплащане или продажба в брой.
 • Съществуващ клиент може да закупи устройство на промоционална цена със запазване на текущия план за срок от нови 2 години. Цените са видими на сайта на А1 България ,както в брой, така и на изплащане.
 • При покупка на устройство с предплатен пакет се заплаща цената на устройството без тарифен план и стойността на предплатения пакет.
 • За повече информация: *88 и в магазините на А1 България или партньорската мрежа.