Nokia 7 Plus
7 Plus

Nokia 7 Plus

Цена на изплащане:16,50 лв./мес.
Цена в брой:299,99 лв.

ВЗЕМИ БЕЗЖИЧНА КОЛОНКА при поръчка онлайн

 • 6.00" (15.24 см.) FHD+ IPS дисплей
 • 2.2 GHz осемядрен процесор
 • 12 MP + 13 МР основна камера и 16MP селфи камера с ZEISS optics
 • 64 GB вградена памет, 4 GB RAM

Nokia 7 Plus - създаден за хората

Носителят на наградата „Най-добър потребителски смартфон“ на EISA за 2018


В много отношения Nokia 7 Plus е въплъщението на новата философия на Nokia в създаването на устройства. Те трябва да комбинират естетически външен вид, с достатъчно висока мощност на процесора. Всичко това трябва да бъде на достъпна цена за масовия потребител.

Nokia 7 Plus получи много висока оценка и от Европейската медийна асоциация EISA, която го определи за "Най-добър потребителски смартфон" на 2018. Наградите EISA се присъждат от най-големия независим панел в света, включващ над 55 от най-уважаваните специализирани списания и уебсайтове.

Nokia 7 Plus - създаден за снимки


Ще се почустваш като истински фотограф с Nokia 7 Plus в ръка. Този смартфон съчетава иновативен оптичен хардуер и алгоритми за изображения, чрез които улавя моментите от живота в реалистични фотографии. Двоен заден сензор с оптика ZEISS, комбиниран с ултра-чувствителна 12 MP, широкоъгълна, основна камера, за постигането на впечатляващи кадри и при много тъмни и много ярки условия.

И не на последно място - режимът Pro Camera. Той предлага бърз достъп до ръчни настройки като баланс на белия цвят, ISO, скорост на затвора и експонация. Неща, които дълго време бяха запазена територия за професионалните фотографи, ще ти бъдат поднесени в разбираем и интуитивен интерфейс.

Nokia 7 Plus - създаден за развлечения


Благодарение на нежно извития гръб и тънките си ръбове, Nokia 7 Plus предлага голям екран в комфортен и стилен пакет. Няма как да пропуснем и яркият 6-инчов Full HD+, 18:9 дисплей, който прави Nokia 7 Plus идеален за сърфиране, за игри и развлечения.

И можеш да правиш всичко това, без да се тревожиш за батерията. Nokia 7 Plus е оптимизиран за максимална производственост, което обещава 2-дневен живот на батерията. Но това едва ли трябва да ни изненадва, предвид репутацията и историята на Nokia.

с абонамент за:
Виж всички тарифни планове

с абонамент за:
Абонаментен планЦена на изплащане
за устройство
Месечна такса за
абонаментен план
Общо такси на месец за
устройство и абонаментен план
A1 ONE Unlimited 5XLинформация
препоръчителен план
16.50 лв.
50.99
A1 ONE Unlimited 4XLинформация
19.50 лв.
37.99
A1 ONE Unlimited 3XLинформация
21.99 лв.
33.99
A1 ONE Unlimited 2XLинформация
22.99 лв.
28.99
23.99 лв.
24.99
26.99 лв.
20.99
27.99 лв.
15.99
28.99 лв.
11.99
Цена при запазване на настоящ абонаментен планинформация
27.99 лв.
0.00
Виж всички тарифни планове
Производител:NokiaМодел:7 Plus
Размер:158.38 x 75.64 x 9.55mm Батерия:3800 mAh
 • Всички цени са с ДДС.
 • Посочените цени в брой са валидни при сключване на нов абонамент за съответния тарифен план за срок от 2 години. Цените на изплащане са за месечни вноски по договор за продажба на изплащане за срок от 2 години и нов 2-годишен абонамент за посочения тарифен план.
 • Офертите за закупуване на устройство важат за нови и за настоящи клиенти с изтекъл или изтичащ в рамките на три месеца договор за абонаментния план.
 • Офертата за продажба в брой или на изплащане е валидна за лица, които към датата на сключване на договора за продажба в брой или на изплащане нямат непогасени задължения към А1 България; и за които е налице положителна оценка на кредитоспособността, която позволява сключване на договор при условия на разсрочено плащане на съответната стойност или продажба в брой. Ако клиентът не отговаря на едно от посочените условия, същият не може да сключи договор за продажба на изплащане или продажба в брой.
 • Съществуващ клиент може да закупи устройство на промоционална цена със запазване на текущия план за срок от нови 2 години. Цените са видими на сайта на А1 България ,както в брой, така и на изплащане.
 • При покупка на устройство с предплатен пакет се заплаща цената на устройството без тарифен план и стойността на предплатения пакет.
 • За повече информация: *88 и в магазините на А1 България или партньорската мрежа.