Samsung Galaxy A8
Galaxy A8

Samsung Galaxy A8

Цена на изплащане:13,99 лв./мес.
Цена в брой:289,99 лв.


Бонус колонка


Видео връзка с
магазина


Доставка в същия
ден

 • 5.6'' Super AMOLEd Infinity дисплей
 • 2.2 GHz двуядрен процесор + 1.6 GHz шестядрен процесор
 • 16MP основна камера +16 MP+8MP селфи камера
 • 32 GB вградена памет, 4 GB RAM
 • Скенер за пръстови отпечатъци, IP68, Bixby

Истински скок за Galaxy А серията на Samsung

Представяме ти Samsung Galaxy A8


Ще се потопиш напълно в случващото се на екрана благодарение на инфинити дисплей със съотношение 18,5:9. Най-големият дисплей на телефон от серията Galaxy A досега предлага широк хоризонтален изглед за удивително кинематографично изживяване. Инфинити дисплеят е по-дълъг от екрана на предходния модел, за да можеш да четеш и разглеждаш с по-малко превъртане. Симетричните извивки и заоблени ъгли допринасят за ергономичния дизайн на Galaxy A8. Този дизайн позволява удобна работа с една ръка и перфектен захват.

Двойна предна камера за още по-добри селфита


Двойната предна камера предлага иновация при селфитата и снимките с приятели, като поставя фокуса върху теб и приятелите ти, за да улавяш моментите по нов начин. А с 16-мегапикселовата задна камера ще правиш ярки и ясни снимки на заобикалящата те среда. Задната камера на Samsung Galaxy A8 също идва при теб със страхотни възможности. Независимо дали е през нощта или си на тъмно, ще уловиш ясно сцената с подобрените възможности при слаба светлина на задната камера на Galaxy A8.

Samsung A8 е въоръжен с 8-ядрен процесор


Независимо дали вършиш няколко задачи наведнъж или си любител на видеоигрите - всичко е бързо и безпроблемно с 8-ядрения процесор и 4 GB RAM на Galaxy A8. Освен това можеш лесно да съхраняваш важното за теб с допълнителен слот за microSD карта до 256 GB. Важно е да споменем и, че можеш лесно да пестиш мобилни данни и да удължиш живота на батерията с адаптивния Wi-Fi контрол на Galaxy A8.

с абонамент за:
Виж всички тарифни планове

с абонамент за:
Абонаментен планЦена на изплащане
за устройство
Месечна такса за
абонаментен план
Общо такси на месец за
устройство и абонаментен план
A1 ONE Unlimited 5XLинформация
препоръчителен план
13.99 лв.
52.99
A1 ONE Unlimited 4XLинформация
16.50 лв.
39.99
A1 ONE Unlimited 3XLинформация
17.50 лв.
35.99
A1 ONE Unlimited 2XLинформация
18.99 лв.
30.99
21.99 лв.
26.99
22.99 лв.
22.99
23.99 лв.
17.99
25.99 лв.
13.99
Цена при запазване на настоящ абонаментен планинформация
23.99 лв.
0.00
Виж всички тарифни планове
Производител:SamsungМодел:Galaxy A8
Размер:149.2 x 70.6 x 8.4mmБатерия:3 000 mAh

За да активирате достъпа до данни в Мобилната мрежа, е необходимо да сложите отметка на опция „Мобилни данни“ от „Настройки“ → „Мобилни данни“ → Включено.

Необходимо е Wi-Fi да е изключен от „Настройки“ → Wi-Fi → Изключено.

За достъп до мобилни данни в роуминг : „Настройки“ → „Мобилни данни“ и „Данни в роуминг“ → Включено.

 • Всички цени са с ДДС.
 • Посочените цени в брой са валидни при сключване на нов абонамент за съответния тарифен план за срок от 2 години. Цените на изплащане са за месечни вноски по договор за продажба на изплащане за срок от 2 години и нов 2-годишен абонамент за посочения тарифен план.
 • Офертите за закупуване на устройство важат за нови и за настоящи клиенти с изтекъл или изтичащ в рамките на три месеца договор за абонаментния план.
 • Офертата за продажба в брой или на изплащане е валидна за лица, които към датата на сключване на договора за продажба в брой или на изплащане нямат непогасени задължения към А1 България; и за които е налице положителна оценка на кредитоспособността, която позволява сключване на договор при условия на разсрочено плащане на съответната стойност или продажба в брой. Ако клиентът не отговаря на едно от посочените условия, същият не може да сключи договор за продажба на изплащане или продажба в брой.
 • Съществуващ клиент може да закупи устройство на промоционална цена със запазване на текущия план за срок от нови 2 години. Цените са видими на сайта на А1 България ,както в брой, така и на изплащане.
 • При покупка на устройство с предплатен пакет се заплаща цената на устройството без тарифен план и стойността на предплатения пакет.
 • За повече информация: *88 и в магазините на А1 България или партньорската мрежа.