Sony Xperia XZ2
Xperia XZ2

Sony Xperia XZ2

Цена на изплащане:16,99 лв./мес.
Цена в брой:379,99 лв.


Бонус колонка


Видео връзка с
магазина


Доставка в същия
ден

 • 5.7" FHD IPS дисплей
 • 2.7 GHz четири-ядрен + 1.7 GHz четири-ядрен процесор
 • 19 MP основна камера + 5 MP селфи камера
 • 64 GB вградена памет, 4 GB RAM
 • (IP65/68), Corning® Gorilla® 5, Сензор за пръстови отпечатъци

Sony Xperia XZ2 е елегантен и здрав


Новият Xperia XZ2 притежава най-новите технологии, комбинирани в гъвкав и елегантен дизайн и метална рамка за по-голяма издръжливост и първокласно усещане. Смарфонът идва с елегантна 3D стъклена повърхност, която създава удобна за държане в ръка завършена форма, предоставяйки ти възможно най-добро изживяване. Сензорът за пръстов отпечатък е разположен на удобно място, за да можеш да отключиш телефона си, без да движиш ръката.

Дисплей, създаден за забавления


Да, всеки дисплей е създаден за гледане. Но новият флагман на Sony е създаден най-доброто изживяване при гледане. XZ2 разполага с уголемен 5.7” HDR Full HD+ 18:9 дисплей. Можеш да се потопиш в любимите си филми и съдържание с изключителни цветове и контраст. Използвана е най-новата Dynamic Vibration System на Sony, която анализира аудио информацията и ти дава възможност да усетиш действието с ръцете си, вдъхвайки живот на твоите филми, игри и видеа.

Motion Eye – погледни света през очите на Xperia XZ2


Motion Eye™ камерата навлиза в ново измерение чрез революционен ъпгрейд, предоставящ за първи път в света възможност за 4K HDR видео заснемане със смартфон. Xperia XZ2 записва във 4K HDR, така че да можеш да заснемеш заобикалящата те реалност с невероятен контраст, детайли и реалистични цветове. Открий революционната технология за изображения от мобилен телефон – само от Xperia.

с абонамент за:
Виж всички тарифни планове

с абонамент за:
Абонаментен планЦена на изплащане
за устройство
Месечна такса за
абонаментен план
Общо такси на месец за
устройство и абонаментен план
A1 ONE Unlimited 5XLинформация
препоръчителен план
16.99 лв.
51.99
A1 ONE Unlimited 4XLинформация
20.99 лв.
38.99
A1 ONE Unlimited 3XLинформация
24.50 лв.
34.99
A1 ONE Unlimited 2XLинформация
29.99 лв.
29.99
32.50 лв.
25.99
38.99 лв.
21.99
41.50 лв.
16.99
44.50 лв.
12.99
Цена при запазване на настоящ абонаментен планинформация
41.50 лв.
0.00
Виж всички тарифни планове
Производител:SonyМодел:Xperia XZ2
Размер:153 x 72 x 11.1 mmТегло:198 г
Батерия:3 180 mAh

За да активирате достъпа до данни в Мобилната мрежа, е необходимо да сложите отметка на опция „Мобилни данни“ от „Настройки“ → „Мобилни данни“ → Включено.

Ако апаратът е с 2 SIM, от „Настройки“ → “Управление на SIM“ → „Мрежа за данни“ → Избира се SIM от която ще се използва Интернет.

За достъп до мобилни данни в роуминг : „Настройки“ → „Още“ → „Мобилни мрежи“ → „Данни в роуминг“ → Включено.

Необходимо е Wi-Fi да е изключен от „Настройки“ → Wi-Fi → Изключено.

 

 • Всички цени са с ДДС.
 • Посочените цени в брой са валидни при сключване на нов абонамент за съответния тарифен план за срок от 2 години. Цените на изплащане са за месечни вноски по договор за продажба на изплащане за срок от 2 години и нов 2-годишен абонамент за посочения тарифен план.
 • Офертите за закупуване на устройство важат за нови и за настоящи клиенти с изтекъл или изтичащ в рамките на три месеца договор за абонаментния план.
 • Офертата за продажба в брой или на изплащане е валидна за лица, които към датата на сключване на договора за продажба в брой или на изплащане нямат непогасени задължения към А1 България; и за които е налице положителна оценка на кредитоспособността, която позволява сключване на договор при условия на разсрочено плащане на съответната стойност или продажба в брой. Ако клиентът не отговаря на едно от посочените условия, същият не може да сключи договор за продажба на изплащане или продажба в брой.
 • Съществуващ клиент може да закупи устройство на промоционална цена със запазване на текущия план за срок от нови 2 години. Цените са видими на сайта на А1 България ,както в брой, така и на изплащане.
 • При покупка на устройство с предплатен пакет се заплаща цената на устройството без тарифен план и стойността на предплатения пакет.
 • За повече информация: *88 и в магазините на А1 България или партньорската мрежа.