Sony Xperia XZ3
Xperia XZ3

Sony Xperia XZ3

Цена на изплащане:46,99 лв./мес.
Цена в брой:959,99 лв.
 • 6.0" (15.24 см) OLED QHD+ дисплей
 • 2.8 GHz осемядрен процесор
 • 19 MP основна камера и 13 MP селфи камера
 • 64 GB вградена памет, 4 GB RAM
 • Сензор за пръстови отпечатъци,IP65/68, Dynamic Vibration System

Xperia XZ3 - новото бижу на Sony

Виж, чуй и усети повече


Xperia XZ3 се отличава с красив 6-инчов QHD+ HDR OLED дисплей, който интегрира отличените с награди технологии от BRAVIA OLED телевизорите на Sony за по-наситени черни нюанси, по-висок контраст, чистота на изображенията, по-живи цветове и за истинско удоволствие при гледане на филми и видео съдържание. Подобрената технология X-Reality™ for mobile конвертира SDR качеството до близко до HDR (High Dynamic Range), за да могат потребителите да се наслаждават на видео съдържание с по-висока резолюция, по-широка цветова гама и подобрен контраст, дори когато го гледат онлайн.

Ефектът от потапянето в забавленията е още по-силен, благодарение на първокласните аудио технологии на Sony. Фронталните S-Force Surround високоговорители са с 20% по-мощни в сравнение с предходния модел. Hi-Res Audio позволява слушането на музика с качество като в звукозаписно студио.

Motion Eye™ камера, съчетана с изкуствен интелект


XZ3 разполага с нов Smart Launch режим с изкуствен интелект, който моментално активира камерата, когато смартфонът е в хоризонтално положение, което гарантира улавяне на всеки един момент. Smart launch, заедно с функциите с изкуствен интелект като Superior Auto, Predictive Capture, Predictive Autofocus и Smile shutter, гарантират страхотни кадри.И, разбира се, Motion Eye™ камерата на Sony предлага и 4K HDR видеозапис за професионално качество на заснемане, както и Full HD 960fps супер бавен каданс за по-драматични кадри.

19-мегапикселовата основна камера се допълва от най-добрата в класа си 13-мегапикселова предна камера за красиви и подобрени селфита с налични разкрасяващи и боке ефекти за по-креативни кадри. Усъвършенстваният 3D Creator вече предлага възможност потребителите да добавят лицеви изражения към своите 3D изображения

Sony XZ3 въвежда много иновативни технологии


XZ3 също така за първи път представя и новия полезен и удобен интерфейс Side sense, който използва изкуствен интелект, за да осигури лесен и бърз достъп до любими приложения. Само с двойно потупване в която и да е точка на някоя от страните на XZ3, той интелигентно разпознава и показва приложенията, които искате да използвате, и дава бърз достъп до тях, без нужда от превъртане нагоре или надолу в търсенето им.

XZ3 предоставя най-бързата максимална скорост на свързване в света – 1.2Gbps, благодарение на високотехнологичната мобилна платформа Qualcomm® Snapdragon™ 845. Завладяващото изживяване ще трае без проблем по цял ден благодарение на полезните функции на батерията като Smart Stamina.

с абонамент за:
Виж всички тарифни планове

с абонамент за:
Абонаментен планЦена на изплащане
за устройство
Месечна такса за
абонаментен план
Общо такси на месец за
устройство и абонаментен план
A1 ONE Unlimited 5XLинформация
препоръчителен план
46.99 лв.
51.99
A1 ONE Unlimited 4XLинформация
47.50 лв.
38.99
A1 ONE Unlimited 3XLинформация
47.99 лв.
34.99
A1 ONE Unlimited 2XLинформация
48.99 лв.
29.99
49.99 лв.
25.99
52.50 лв.
21.99
52.99 лв.
16.99
54.99 лв.
12.99
Цена при запазване на настоящ абонаментен планинформация
52.99 лв.
0.00
Виж всички тарифни планове
Производител:SonyМодел:Xperia XZ3
Размер:158 x 73 x 9.9 mmТегло:193 g
Батерия:3330 mAh

За да активирате достъпа до данни в Мобилната мрежа, е необходимо да сложите отметка на опция „Мобилни данни“ от „Настройки“ → „Мобилни данни“ → Включено.

Ако апаратът е с 2 SIM, от „Настройки“ → “Управление на SIM“ → „Мрежа за данни“ → Избира се SIM от която ще се използва Интернет.

За достъп до мобилни данни в роуминг : „Настройки“ → „Още“ → „Мобилни мрежи“ → „Данни в роуминг“ → Включено.

Необходимо е Wi-Fi да е изключен от „Настройки“ → Wi-Fi → Изключено.

 

 • Всички цени са с ДДС.
 • Посочените цени в брой са валидни при сключване на нов абонамент за съответния тарифен план за срок от 2 години. Цените на изплащане са за месечни вноски по договор за продажба на изплащане за срок от 2 години и нов 2-годишен абонамент за посочения тарифен план.
 • Офертите за закупуване на устройство важат за нови и за настоящи клиенти с изтекъл или изтичащ в рамките на три месеца договор за абонаментния план.
 • Офертата за продажба в брой или на изплащане е валидна за лица, които към датата на сключване на договора за продажба в брой или на изплащане нямат непогасени задължения към А1 България; и за които е налице положителна оценка на кредитоспособността, която позволява сключване на договор при условия на разсрочено плащане на съответната стойност или продажба в брой. Ако клиентът не отговаря на едно от посочените условия, същият не може да сключи договор за продажба на изплащане или продажба в брой.
 • Съществуващ клиент може да закупи устройство на промоционална цена със запазване на текущия план за срок от нови 2 години. Цените са видими на сайта на А1 България ,както в брой, така и на изплащане.
 • При покупка на устройство с предплатен пакет се заплаща цената на устройството без тарифен план и стойността на предплатения пакет.
 • За повече информация: *88 и в магазините на А1 България или партньорската мрежа.