Телевизия от A1

Изберете срок на договора:ТВ 230+

Промо

ТВ 200+

Промо

ТВ 170+

Промо

ТВ 100+

Промо

230+ канала
60+ HD канала

200+ канала
50+ HD канала

170+ канала
30+ HD канала

100+ канала
10+ HD канала

не
не
не
Можете да добавите допълнителен приемник за 3.99лв./мес.
Можете да добавите допълнителен приемник за 3.99лв./мес.
Можете да добавите допълнителен приемник за 3.99лв./мес.
Можете да добавите допълнителен приемник за 3.99лв./мес.

19,99 лв./

40.99 лв.

Цена в комбинация с интернет или мобилна услуга при онлайн плащане

информация

4,99 лв./

16.99 лв.

Цена в комбинация с интернет или мобилна услуга при онлайн плащане

информация

4,99 лв./

15.99 лв.

Цена в комбинация с интернет или мобилна услуга при онлайн плащане

информация

4,99 лв./

11.99 лв.

Цена в комбинация с интернет или мобилна услуга при онлайн плащане

информация

25,99 лв./

44.99 лв.

Цена за самостоятелна услуга

информация

6,99 лв./

20.99 лв.

Цена за самостоятелна услуга

информация

6,99 лв./

19.99 лв.

Цена за самостоятелна услуга

информация

6,99 лв./

15.99 лв.

Цена за самостоятелна услуга

информация

20,99 лв./мес.

41.99 лв./мес.


Поръчай онлайн

5,99 лв./мес.

17.99 лв./мес.


Поръчай онлайн

5,99 лв./мес.

16.99 лв./мес.


Поръчай онлайн

5,99 лв./мес.

12.99 лв./мес.


Поръчай онлайн
Пълна информация за пакетите
Условия
Често задавани въпроси

Повече информация за добавяне на услуги и цени в комбинация

 • Кои услуги трябва да комбинирам, за да се възползвам от Цена в комбинация?

  За да се възползвате от атрактивните цени в комбинация, имате възможност да комбинирате Телевизия и Интернет или Сателитна телевизия и Net box . Като изборът на пакети може да бъде изцяло съобразен с Вашите нужди. Двете услуги трябва да са активирани на един и същи адрес за ползване.

 • Ако вече имам сключен договор за Интернет/Телевизия и желая да добавя нова, каква цена ще ползвам?

  В случай, че имате текуща ТВ услуга например, може да добавите Интернет като се възползвате от цената в комбинация. Същото важи и за Net box – може да се възползвате от цена в комбинация, ако имате активна Сателитна телевизия.

 • При какви условия мога да активирам безсрочен абонамент?

  Ако вече имате сключен договор за срочен абонамент и заявите същия вид услуга на друг адрес - може да се възползвате от безсрочен абонамент на същата цена, валидна след 6-тия месец от срока на абонамента до изтичането на неговия 24-мес. срок. Същото важи и при ползване на две срочни услуги за интернет и телевизия – може да активирате същата комбинация на друг адрес с безсрочен абонамент.

 • Как мога да получа отстъпка за направено онлайн плащане?

  Може да се възползвате от допълнителна отстъпка от 1 лв. с ДДС/мес. при направено онлайн плащане на задълженията през www.a1.bg – Моят А1 и мобилното приложение Моят А1, след направена регистрация. Отстъпката при комбинация на две услуги е съответно 2 лв. с ДДС/мес.

Повече за абонаментни планове A1 ТВ

 • При какви условия мога да сменя тарифния си план преди изтичане на текущия ми договор, ако нямам закупено устройство?

  Може да смените тарифния си план по всяко време на договора като преминете на равна или по-висока месечна абонаментна такса.

 • Какво трябва да заплатя при сключване на нов договор за нова услуга?

  В момента на сключване на договора не се изисква заплащане. Всички задължения се начисляват в първата фактура. Единствено при закупуване на устройство, то следва да бъде заплатено.

 • Къде мога да сключа договор за нова услуга?

  Може да сключите договор за избрана от Вас услуга във всеки магазин на А1 България, чрез обаждане на *88, както и онлайн.

 • При какви условия мога да закупя промоционално устройство?

  За да се възползвате от закупуване на промоционално устройство е необходимо да сключите нов 2-год. договор за настоящ абонаментен план, който е изтекъл или е в рамките на последните 3 месеца от договора си. Промоционално устройство можете да закупите и при закупуване на нов номер с 2-год. договор.

 • Кога ще влезе в сила новия ми тарифен план, ако сключа договор днес?

  Ако закупувате нов номер, той ще може да се използва веднага или след 7 дни, ако прецените да се възползвате от клаузата за отложена активация; При преподписване на настоящ абонаментен план, новите условия ще могат да влязат в сила веднага или при зануляване на месечната Ви сметка.

 • Мога ли да си добавям ТВ екстри и допълнителни ТВ приемници при ползване на абонаментен план за ТВ услуга, който не е от актуално портфолио и е в Архив?

  ТВ екстри и/или допълнителни ТВ приемници могат да се добавят към тарифни планове за телевизия от актуалните действащи оферти на А1.

Повече за това как можете да поръчате онлайн тарифен план A1 ТВ

 • Как ще бъде доставен договора?

  Договорът ще ви бъде доставен безплатно с куриер. Куриерът ще свери данните и ще ви предостави документите за подпис, като ще ви остави възможност да се запознаете с тях. Едното копие остава за вас, а другото, след като го подпишете, ще бъде върнато към А1.

 • Ако поръчам абонаментен план онлайн, ще ми се запази ли правото да се откажа от поръчката в 14-дневен срок?

  Да, 14-дневния срок важи дори и при поръчка на договор. Ако се откажете в рамките на този срок ние ще анулираме договора, а ако имате стар тарифен план – ще ви възстановим неговите условия в предишния му срок.

 • Как мога да проследя обработката на поръчка?

  Ще получите мейл на всяка важна стъпка от поръчката. Ако поръчате като регистриран потребител, ще можете и да проследите развитието на поръчката ви през профила ви в Моят А1

 • Мога ли да получа предварително договора си на е-мейл?

  Ако желаете да получите договора си предварително, трябва да направите поръчка за избран от вас тарифен план. След това може да ни пишете на eshop@a1.bg, за да ви изпратим образец на договора без вашите лични данни в него.

 • Мога ли да закупя онлайн и устройство при поръчка на абонаментен план A1 ТВ?

  Да, изберете устройството, което сте си харесали от списъка с устройства и го добавете в кошницата с избрания от вас абонаментен план. Имайте предвид, че онлайн можете да закупете устройство единствено с 2-год. абонаментен план.


Предимства за всички планове
 • 24/7 поддържка за клиенти

 • Бърза, чиста и професионална инсталация

 • Безплатно оборудване за всяка нова инсталация

Eкспресна инсталация в рамките на 24 часа

Сега имаш възможност да се радваш на новата си услуга в рамките на следващите 24 часа. Опцията се предлага за всички клиенти, стига населеното място, за което са поискали инсталация на интернет, телевизия или двоен пакет да попада в обхвата на кампанията. Всичко зависи от часа, в който си подал заявката в нашия онлайн магазин. По-долу можеш да се запознаеш с възможностите за инсталация, в зависимост от времето на поръчката:


 • За заявки подадени до 14:00 часа (понеделник-петък) ще получиш обаждане в същия ден, а колегите ни ще могат да извършат инсталация още на следващия ден
 • За заявки подадени след 14:00 часа (понеделник-четвъртък) ще получиш обаждане на следващ работен ден и възможност за инсталация на денят след позвъняването.
 • За заявки подадени след 14:00 часа (петък), събота, неделя или празнични дни ще получиш обаждане на първия работен ден и възможност за инсталация на следващия ден след позвъняването.

Сателитна телевизия от A1

Искаш телевизия за дома си или вилата? Сателитната телевизия от А1 винаги е на линия, за да ти предостави страхотна услуга. Няма значение дали говорим за отдалечени райони или вилни зони – покритие има практически в цялата страна. Не се разделяй с любимите си предавания, където и да се намираш.


Просто избери най-подходящият за теб план по-горе. Куриер ще донесе договора ти на избран от теб адрес и ще те изчака да се запознаеш с него, преди да го подпишеш.


Твоето удобство е гарантирано – ще можеш да управляваш и телевизора и приемника си с едно дистанционно. Освен това можеш да разчиташ на безплатна инсталация и 24/7 поддържка от нашия екип. Ще получиш абонамент за онлайн телевизия A1 Xplore TV, силни емоции от MAX Sport и безброй часове забавление.

Не намирате каквото търсите?