Месец ноември ще те зарадва със специално предложение от Samsung и А1!

При онлайн покупка на някой от избраните смартфони в периода 1-28 ноември, получаваш цели 50% отстъпка от цената по А1 клуб на един от наличните в електронния магазин смарт часовници от серията Watch4 по твой избор.

Не губи време и се възползвай сега.

Как да го направиш? В няколко лесни стъпки.

Първо добави мечтания модел смартфон. Можеш да избираш сред най-актуалните модели на Samsung, а именно S21 Ultra, S21+, S21, Z Fold3, Z Flip3 и S20 FE.

След това избери смарт часовника от серията Watch 4, който те допълва най-много, и също го добави към кошницата, като избереш Цена без абонаментен план за членове на А1 клуб. За да получиш отстъпката, на помощ идва промокодът "SmartWatch50". Трябва само да го приложиш в полето за промокод и да завършиш своята поръчка

Предложението е валидно само за онлайн поръчки на Samsung Galaxy Z Fold3, Galaxy Z Flip, Galaxy S21 Ultra, Galaxy S21, Galaxy S21+ и Galaxy S20 FE, направени от 1 до 28 ноември 2021 включително или до изчерпване на количествата смартфони и смартчасовници.

Отстъпката от 50% е от посочената цена в брой без абонаментен план за членове на А1 клуб за смарт часовници Samsung Watch4 Classic и Watch4 и е валидна само в момента за закупуване на един от посечените модели смартфони Samsung чрез прилагане на промо код SmartWatch50.

За да се възползваш от него, е необходимо да си съществуващ или нов частен абонат на А1. Всеки такъв абонат може да се възползва от промокода повече от веднъж, при всяка отделна покупка на един от посочените смартфони заедно с един от посочените смарт часовници.


Смарт часовници