A1 Бизнес Телевизия

Телевизия с уредени права за публично излъчване

Какво е А1 Бизнес телевизия?

С А1 Бизнес Телевизия получавате телевизионна услуга с високо качество и богат списък от телевизионни програми с уредени права* за излъчване на съдържанието в публично достъпни обекти като хотели, болници, ресторанти, фризьорски салони и други.

Със съдържание от над 80 телевизионни канала, с безупречно качество на картината и звука, предоставяте пълна палитра от информация и развлечение за своите клиенти и гости, като междувременно сте предпазени от финансови и имуществени санкции от страна на Министерство на културата и доставчиците на телевизионно съдържание.

Чрез А1 Бизнес Телевизия ние Ви помагаме да се съсредоточите се върху развитието на своя бизнес, без да навлизате в странични административни дейности за уреждане на права. Не се налага да управлявате множество различни договори с отделните доставчици – специалистите на А1 България ще Ви предоставят условия, които напълно отговарят на Вашите изчиствания.

Не се налага да инвестирате в скъпи устройства и преносна среда – А1 ще предостави услугата с включено оборудване за ползване за периода на договора, като Вие заплащате само месечна такса. Може да се възползвате от услугата през различни видове технологии, съобразени с инфраструктурата във вашият обект. А1 Бизнес Телевизия се предоставя през всеки вид вътрешно-сградно окабеляване и чрез следните технологии:

  • Цифрова телевизия (IPTV)
  • Кабелна телевизия (DTV)
  • Сателитна телевизия

 


*Правата са уредени с доставчиците на съдържание .

А1 Бизнес телевизията не урежда права с ОКУП - Музикаутор и Профон. Договарянето с тези организации се извършва от лицето, което управлява съответният хотел, болница, ресторант и т.н. Трябва да уредите за своя сметка правата за публично изпълнение на аудио-визуалните произведения, включени в телевизионните програми със съответните организации за колективно управление на права на територията на Република България - ОКУП.

Какви са предимства на услугата:

  • Богат избор от цифрови телевизионни програми;
  • Добавяте един или повече допълнителни пакета, според Вашето желание и изискванията на Вашите клиенти.
  • Уредени права за публично излъчване с доставчиците на телевизионно съдържание. Вие сте защитени от финансови и имуществени санкции във връзка с разпространение на нелицензирано съдържание.
  • Предоставя се оборудване за периода на договора;
  • Услугата се предоставя независимо от типа окабеляване, което е налично във Вашата сграда;
  • Можете да се възползвате от А1 Бизнес Телевизия и през сателитна инфраструктура ако на адреса на Вашия обект кабелна мрежа не е налична.
  • А1 извършва структурна окабеляване и услуги по интеграция на телевизионна система с хотелски софтуер.