А1 Cloud Marketplace

Изберете подходящия софтуер за Вашия бизнес

Научете повече

Какво е A1 Cloud Marketplace?

А1 Cloud Marketplace e бизнес портал, чрез който Ви предлагаме лицензирани продукти на Microsoft 365, Office 365, Microsoft Security, MS Exchange, MS Teams, A1 Offensity, Ikarus Security, Acronis Cyber Cloud, както и други дигитални услуги.


А1 Cloud Marketplace Ви предлага

 • SD WAN

  Внимателно подбрани дигитални решения за Вашия бизнес

  Продуктите са разпределени в няколко категории за Ваше удобство: бизнес софтуер за подобрена продуктивност и автоматизиране на процеси, инструменти за управление на проекти и визуализиране на професионални диаграми, онлайн услуги за сигурност и управление на устройства, и много други. Непрестанно разширяваме портфолиото от бизнес IT услуги от тип SaaS и IaaS, съобразно водещите тенденции и добрите практики.

 • SD WAN

  Напълно автоматизиран портал

  Процесът на заявяване, активиране и управление на избраните от Вас услуги е автоматизиран и се случва в няколко лесни стъпки. След първоначалната Ви регистрация в A1 Cloud Marketplace имате възможност да управлявате всички дигитални услуги от едно място и по всяко време. Всяка промяна се отразява в рамките на минути във всички съпътстващи системи и портали.

 • SD WAN

  Пълна интеграция със съществуващите Ви профили

  Имате възможност да създадете нов или да свържете съществуващ профил за вече активни софтуерни продукти и лицензи на Microsoft, Ikarus Security, Acronis Cloud. По този начин ще запазите всички съществуващи настройки, правила и внедрени политики, както и бизнес данните си и ще управлявате софтуерните си активи от едно място в портала за самообслужване на A1 Cloud Marketplace.

 • SD WAN

  Заплащате за активните услуги с фактура от А1

  Сумата, която заплащате за всички закупени от A1 Cloud Marketplace услуги ще се намира в отделна таблица, обозначена като „Дигитални услуги“. Можете да я откриете във фактурата към номера, който сте въвели като начин за плащане в портала. Допълнително във Вашия профил в А1 Cloud Marketplace можете да видите детайлна разбивка и да изтеглите данъчната фактура с обозначено ДДС.


Тук може да закупите и управлявате:

Бърза и лесна активация в няколко стъпки

 • Разгледайте предлаганите дигитални услуги в A1 Cloud Marketplace

  В онлайн магазина може да откриете всички предлагани софтуерни продукти и услуги, както и актуалните абонаментни планове и финансови условия.
 • Изберете подходяща услуга, план и срок на абонамент

  След избор на конкретен продукт и добавянето му в кошницата, следва преглед на детайлите и потвърждаване на Вашата поръчка. На тази стъпка имате възможност да променяте броят на продуктите и да свържете съществуващ тенант за лицензи на Microsoft.
 • Регистрирайте нов профил

  На тази стъпка е необходимо да въведете административни данни за Вашата компания и да въведете начин на плащане. За да заплащате с фактура от А1 е необходимо да въведете активен мобилен номер и да верифицирате направената поръчка с код за сигурност от А1.
 • Запознайте се с правилата за ползване

  След финален преглед и въвеждане на начин на плащане е необходимо да прегледате и приемете да спазвате правилата за ползване на портала A1 Cloud Marketplace и декларацията за защита на лични данни.

Разгледайте всички бизнес услуги в A1 Cloud Marketplace

Управлявайте напълно автоматизирано Вашите облачни
услуги в A1 Cloud Marketplace

Искате да използвате услугите в A1 Cloud Marketplace, но
нямате профил?

Свържете се с нас

А1 е Вашият партньор в дигиталния свят и Ви предлагаме експертен персонал и лесно IT управление - от консултацията за конкретен проект през софтуерното и хардуерното обезпечаване до имплементирането и поддръжката от доказани професионалисти и експерти в А1.

В случай че имате допълнителни въпроси или някакви затруднения при ползването на услугите, можете да се свържете с нас с по всяко време на безплатен номер 088 1515, на имейл support@a1.bg или като попълните регистрационната форма по-долу.

Sales lead