A1 Alpha + прозрачен калъф
Alpha + прозрачен калъф

A1 Alpha + прозрачен калъф

Цена на изплащане:3,32 лв./мес.
Цена в брой:49,99 лв.
 • Изберете цвят:
 • 6.26" (15.90 см) HD+ IPS дисплей
 • 1.6 GHz+1.2 GHz осемядрен процесор
 • 13 МР + 2 МР основна камера
 • 64 GB вградена памет, 3 GB RAM
 • Сензор за пръстови отпечатъци, лицево разпознаване, 36 месеца гаранция, в комплект с прозрачен калъф

Достъпен, практичен и издръжлив - това е А1 Alpha

Вторият модел от серията смартфони на А1 впечатлява с елегантен дизайн


Вторият модел от портфолиото смартфони на А1, наследник на успешния A1 Smart N9 идва с подобрени характерситики и обновен дизайн, за да отговори на високи изисквания на съвременния потребител. Устройството се предлага в два цвята - изчистено черно и стилен тюркоаз.
Благодарение на своя почти безрамков дисплей, A1 Alpha има не само изискан вид, но и ти дава възможност да се насладиш на изображенията максимално. А определенои има на какво да се наслаждаваш - все пак говорим за 6,26-инчов HD+ IPS дисплей.

Двойна камера с изкуствен интелект


Когато говорим за камерата е най-добре да говорим в цифри. Дори и да не си запален фотограф, с един нов A1 Alpha в ръка бързо ще откриеш предимствата на това да разполагаш с 13-мегапикселова камера. Ще ти е трудно да направиш размазана снимка, благодарение на функцията за автофокус и допълнинителният сензор за дълбочина.
И това е само едната страна на A1 Alpha. Отпред разполагаш с 8-мегапикселова селфи камера. В допълнение на това трябва да споменем и за множеството функции и специални ефекти, с които могат да се обработват снимките.

А1 Alpha e бърз и мощен


Не трябва да си мислиш, че телефон за скромна цена означава непременно компромиси с качеството на процесора. А1 Alpha разполага с бърз осемядрен процесор, който може сам да оптимизира процесите и употребата на приложения за оптимално натоварване на оперативната памет и на батерията.
Говорейки за батерията - тя разполага със солидните 3200 mAh, благодарение на които можеш да използваш телефона си с часове наред. Тя работи в страхотен синхрон с процесора, което ти позволява да работиш с устройството си по-дълго с едно зареждане.

с абонамент за:
Виж всички тарифни планове

с абонамент за:
Абонаментен планЦена на изплащане
за устройство
Месечна такса за
абонаментен план
Общо такси на месец за
устройство и абонаментен план
А1 М клас 4XLинформация
препоръчителен план
3.32 лв.
60.00 лв.
А1 М клас 3XLинформация
4.58 лв.
40.00 лв.
А1 М клас 2XLинформация
5.42 лв.
30.00 лв.
A1 M клас XLинформация
5.42 лв.
25.00 лв.
A1 M клас Lинформация
7.48 лв.
19.00 лв.
A1 M клас Mинформация
9.98 лв.
13.00 лв.
A1 M клас Sинформация
11.25 лв.
9.00 лв.
Виж всички тарифни планове
Производител:A1Модел:Alpha + прозрачен калъф
Размер:151.7 x 75.8 x 8.1 ммТегло:150 g
Батерия:3 200 mAh
 • Всички цени са без ДДС.
 • Посочените цени в брой са валидни при сключване на нов абонамент за съответния тарифен план за срок от 2 години. Цените на изплащане са за месечни вноски по договор за продажба на изплащане за срок от 2 години и нов 2-годишен абонамент за посочения тарифен план.
 • Офертите за закупуване на устройство важат за нови и за настоящи клиенти с изтекъл или изтичащ в рамките на три месеца договор за абонаментния план.
 • Офертата за продажба в брой или на изплащане е валидна за лица, които към датата на сключване на договора за продажба в брой или на изплащане нямат непогасени задължения към А1 България; и за които е налице положителна оценка на кредитоспособността, която позволява сключване на договор при условия на разсрочено плащане на съответната стойност или продажба в брой. Ако клиентът не отговаря на едно от посочените условия, същият не може да сключи договор за продажба на изплащане или продажба в брой.
 • За повече информация: *88 и в магазините на А1 България или партньорската мрежа.